Yazılım ve UI için hangi Linux iyidir?

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selam. Ben yazılımcıyım ve sanal makinede Linux kurmak istiyorum. Hem yazılıma uygun olsun hem de arayüzü güzel olsun istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
UI için Gnome 48, işletim sistemi olarak da EndevourOS çok ama çok iyidir. Çünkü AUR'da her paket var.

Yanlış bilgi | Kali Linux Debian tabanlıdır
Güncel bütün dağıtımlar yazılım toollarını ve programlarını çalıştırabilir, Kali Linux gibi Arch tabanlı bazı dağıtımlarda ise bunlar hazır gelir. Bana göre Kali'yi kullanmanın bir amacı yok.

Güncel bütün dağıtımlar yazılım toollarını ve programlarını çalıştırabilir, Kali Linux gibi Arch tabanlı bazı dağıtımlarda ise bunlar hazır gelir. Bana göre Kali'yi kullanmanın bir amacı yok.
Hocam, fikrimizi belirtiyoruz. Bizzat kendim kullandım ve masaüstü ortamından memnun kaldım. Ayrıca Kali Linux, dünyada siber güvenlik sektöründe en çok kullanılan işletim sistemlerinden biridir. Ayrıca Kali Linux, Debian tabanlı bir işletim sistemidir.

Hocam, fikrimizi belirtiyoruz. Bizzat kendim kullandım ve masaüstü ortamından memnun kaldım. Ayrıca Kali Linux, dünyada siber güvenlik sektöründe en çok kullanılan işletim sistemlerinden biridir. Ayrıca Kali Linux, Debian tabanlı bir işletim sistemidir.

Kali'yi özel kılan bir şey yok sadece hazır kurulu geliyor bazı toollar.

Selam. Ben yazılımcıyım ve sanal makinede Linux kurmak istiyorum. Hem yazılıma uygun olsun hem de arayüzü güzel olsun istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Linux dağıtımları temelde aynıdır bazi şeyleri farklı yaparlar sadece.

Tavsiyem Ubuntu olacaktır.

Ubuntu, Fedora,Debian,Rocky gibi stabil dağıtımları kullanmalısın. Kali, Deepin, Drauger gibi özelleştirilmiş distrolardan uzak dur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı