Yazılım yazmak için dizüstü mü masaüstü mü?

Eğitim indirimleriyle şu Mac alınabilir. Ekranı 15.3 RAM size yeterli olur mu bilmiyorum. Aynı cihazı geçen hafta abim için aldık çok memnunuz şu anlık.

Size uygun donanımlı bir Dell Vostro seçin. F/P
İş bilgisayarı kategorisinde geçtiği için göreceli olarak daha dayanıklı ve kalitelidir.

Eğitim indirimleriyle şu Mac alınabilir. Ekranı 15.3 RAM size yeterli olur mu bilmiyorum. Aynı cihazı geçen hafta abim için aldık çok memnunuz şu anlık.

Yalniz RAM cok az sadece 8 GB, yine de sağ olun.

Ah bu apple hastalığı. Isınma sorunlu, ortalama ekranli, yetersiz RAM'li, 5 senelik telefonumda bile olan hafizaya sahip bir laptopa sadece elmasi var diye bu paralari veriyorsunuz.

Ah bu Apple hastalığı. Isınma sorunlu, ortalama ekranli, yetersiz RAM'li, 5 senelik telefonumda bile olan hafizaya sahip bir laptopa sadece elmasi var diye bu paralari veriyorsunuz.

Daha önce Mac kullandınızmı hocam? Isınma sorunu ve ekran konusuna katılmıyorum. Ama RAM konusunda evet yüksek yazılım tarzı işler için 8 GB düşük kalır.

Şu an baktim da 10 bin TL artiramam, baska tavsiyeniz var mi?

Tabi hemen onun harici ekran kartsız versiyonu thinkbook 16'ya bakabilirsiniz.

DDR5 olduğu için bunu tavsiye ediyorum. Intel işlemcilerde DDR5 konulmuş, AMD işlemcilerde DDR4 kullanılmış ne yazık ki. Yoksa AMD işlemcili tavsiye edeiblirdim bu thinkbook 16 için.

buradaki veriye göre çift slot var, birine 16 gb ram takılmış. Bir tane daha 16 gb ddr5 ram alırsınız 32 gb olur. 64 gb'a kadar ram takviyesi mümkün, 32 gb ve 32 gb ram alıp 64 e yükseltebilirsiniz, SSD de kendiniz satın alıp yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

Daha önce Mac kullandınızmı hocam? Isınma sorunu ve ekran konusuna katılmıyorum. Ama RAM konusunda evet yüksek yazılım tarzı işler için 8 GB düşük kalır.
Isinma sorunu MacBook'lara ozel değil MacBook Air modeline ozel. Fansiz bir model o yuzden yuk altinda 100+ derece çıkabiliyor. Cogu kisi tablet gibi kullandigindan o dereceleri görmüyor fakat o kadar para verip tam zorlayamayacak olmak saçmalık. Ekran konusunda da guzel olsa da ortalama. QHD bir IPS kullanıyorlar. Cok özel degil açıkçası. MB Pro modelleri alinacaksa is icin ideal. Tablet gibi kullanilacaksa da MB Air M1 ideal. Diger modeller gereksiz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı