Eğitim indirimleriyle şu Mac alınabilir. Ekranı 15.3 RAM size yeterli olur mu bilmiyorum. Aynı cihazı geçen hafta abim için aldık çok memnunuz şu anlık.Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Ah bu apple hastalığı. Isınma sorunlu, ortalama ekranli, yetersiz RAM'li, 5 senelik telefonumda bile olan hafizaya sahip bir laptopa sadece elmasi var diye bu paralari veriyorsunuz.Eğitim indirimleriyle şu Mac alınabilir. Ekranı 15.3 RAM size yeterli olur mu bilmiyorum. Aynı cihazı geçen hafta abim için aldık çok memnunuz şu anlık.Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Yalniz RAM cok az sadece 8 GB, yine de sağ olun.
Rica ederim maalesef Mac tarafında RAM yükseldikçe fiyatlar anormal artıyor. Ama iş için gerçekten süper PC'ler.
Ah bu Apple hastalığı. Isınma sorunlu, ortalama ekranli, yetersiz RAM'li, 5 senelik telefonumda bile olan hafizaya sahip bir laptopa sadece elmasi var diye bu paralari veriyorsunuz.
Şu an baktim da 10 bin TL artiramam, baska tavsiyeniz var mi?
Isinma sorunu MacBook'lara ozel değil MacBook Air modeline ozel. Fansiz bir model o yuzden yuk altinda 100+ derece çıkabiliyor. Cogu kisi tablet gibi kullandigindan o dereceleri görmüyor fakat o kadar para verip tam zorlayamayacak olmak saçmalık. Ekran konusunda da guzel olsa da ortalama. QHD bir IPS kullanıyorlar. Cok özel degil açıkçası. MB Pro modelleri alinacaksa is icin ideal. Tablet gibi kullanilacaksa da MB Air M1 ideal. Diger modeller gereksiz bence.Daha önce Mac kullandınızmı hocam? Isınma sorunu ve ekran konusuna katılmıyorum. Ama RAM konusunda evet yüksek yazılım tarzı işler için 8 GB düşük kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.