Yazılım yazmak için dizüstü mü masaüstü mü?

SSD 1TB olsa idi daha iyi olurdu ama sanırım şu size uygun.
İ7 13XXX
16 GB RAM
MX550 ekran kartı.
28.000 TL.

Aşağıdakini de fiyatı yüzünden eklemeden duramadım. :) Tek eksiği 8GB ram ilave edilmesi gerekiyor. 18.500 TL

Son düzenleme:
Isinma sorunu MacBook'lara ozel değil MacBook Air modeline ozel. Fansiz bir model o yuzden yuk altinda 100+ derece çıkabiliyor. Cogu kisi tablet gibi kullandigindan o dereceleri görmüyor fakat o kadar para verip tam zorlayamayacak olmak saçmalık. Ekran konusunda da guzel olsa da ortalama. QHD bir IPS kullanıyorlar. Cok özel degil açıkçası. MB Pro modelleri alinacaksa is icin ideal. Tablet gibi kullanilacaksa da MB Air M1 ideal. Diger modeller gereksiz bence.

Siz ne tavsiye ediyorsunuz?

Tavsiyeler ustune iş bilgisayari alacağım. Bütçem 35 bin. Ekrani 15 inc, RAM 16 ve ustu, SSD 1 TB, hafif olan bir model ariyorum. Oyun oynamam. Bana Lenovo'ya da Dell al dediler. Iş bilgisayari bunlarda cok iyiymis. Ne onerirsiniz?

Benim bütçem 35 bin sadece yazilim icin, ben oyun oynamayacagim. MacBook'ya da Huawei istemiyorum, ekrani buyuk olsun istiyorum. Bana Lenovo'ya da Dell onerdiler. Nasil bir laptop onerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ayla9080

İlla yüksek ekran boyutu isterseniz bunlara bakın. Matebook 16s fiyat farkı sebebi kasa kalitesi.

@Ayla9080

İlla yüksek ekran boyutu isterseniz bunlara bakın. Matebook 16s fiyat farkı sebebi kasa kalitesi.

Beyefendi ben butceyi 45e cektim. Bana Dell, Lenovo ve HP onerebilir misiniz? Benim icin cok onemli.

Sana tavsiyem 4 bin TL daha kat m2 işlemcili macbook air al. Mac kötüdür vb. Lafları dinleme gayet güzel. Pili de uzun süre gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı