Rehber Yazılıma başlangıç

Mesela front end ile kendi portfolyo sayfamı kodlamak istesem bunun için hazır template mi koda dökeceğim? Ya da figma aracılığıyla benzer tasarımlardan bir tasarım oluşturarak bunu mu koda dökeceğim?

Mesela front end ile kendi portfolyo sayfamı kodlamak istesem bunun için hazır template mi koda dökeceğim? Ya da figma aracılığıyla benzer tasarımlardan bir tasarım oluşturarak bunu mu koda dökeceğim?
Bu sana kalmış, kendi özel tasarımınla kodlamak tabii ki de daha iyi sonuçta Portfolio hazırlıyorsun, özellikle de Front-End kariyerin içinse.

Güzel bir okulun bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, makine mühendisliği bölümleri

Hocam selam okuduğum rehberi bu bölümleri yazmışınnızda işte tek sıkıntı şu ben ekonomi bölümünü okuyorum ama iyi okulda ekonomi mezunu bile olsam eğer iyi yazılımcı olursam işe girebilirim dğeil mi illa mühendis olmama gerek yok

Dostum kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı, kimse sana "Ekonomi mezunusun ne kadar iyi yazılım bilsen de şirketimize giremezsin." diyemez, mühendislik okumana gerek yok ama bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim, yazılım mühendisi sadece mühendislik okumayla olunmuyor, yazılımın piri olursan da mühendis sayılıyorsun.

Teşekkür ederim reis bu kadar detaylı bilmiyordum ben ekonomi okurken boş zamanlarımda yazılım öğrenmeyi düşünüyorum eğer ekonomi alanında iş bulamazsam 2.işim hazır olur hem de seviyorum yazılıma ilgim var Python gireceğim bakalım ama önce algoritma ve temel kavramları öğrensem iyi olur teşekkürler bilgi için

Rica ederim dostum, rehberi izlersen iyi bir başlangıç yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…