Yazılıma C# ile başlamak mantıklı mı?

Daha önce de dediğim gibi. Önce Türkçe şekilde ne yapacağına, neye ilgin olduğuna karar ver. Bazısı site yapar, bazısı mobil uygulama vb. diye gider. Hangi dil olacağı ondan sonra önem arz ediyor.

Bu arada Python öneren arkadaşlardan gönüllü olup data mining ödevimi yapmak isteyen olursa memnun olurum.
 
Şöyle; daha işin çok çok başında olduğum için C# veya Java veya Phyton öğrensem ne gibi bir şey üretip ortaya çıkaracağımı tam anlayamadım. Tamam hello world yazdık, kullanıcıdan değerler alıp işleyebildim ama ürün kısmına gelmediğim için sanırım hala tam oturmuyor kafamda.
İşte sana bu yüzden ne yapmak istiyorsun diye soruluyor. Ne yapacağını söylersen ona göre dil önerisi verilir ki yapmak istediğin şeye uyumlu olsun. (Mesaja neden 'hahaha' attığını hala anlamış değilim)
 
Hayır Java tavsiye ediyorum. Java nesneye dayalı bir dildir. Java'yı öğrenirseniz diğer dilleri öğrenmeniz daha da kolaylaşır. Ben şahsen C'yi yoracağını düşünüyorum sizi. Ama kapasitenizi bilmiyorum. Dahi bir insansanız tek bir günde bile öğrenebilirsiniz.:)
Dahi değilimdir bence:) Ama Java’yı çok büyüttüler gözümde yalan yok:) Tırstım:)
 
Üniversitelerde öğretilme sırası şu şekildedir Python --> C --> C++
Seçmeli olarakta 3 ve 4. sınıfta Java ve Android Kotlin dersleri de veriyorlar.

Eğerki masaüstü programlama veya Unity ile oyun programlama yapmayacaksanız C# ile başlamanız çok mantıklı bir tercih olmayacaktır.
 

Geri
Yukarı