- Makaleler
- 3
Daha fazla
- Meslek
- Front-End Developer
Ben şu anda web alanında front-end developer olarak freelancer şekilde çalışıyorum. Fakat aslında tamda freelancer sayılmaz. Çünkü ajanslarla iletişime geçmeye fırsatım olan bir ekibim var. Ajanslar sürekli bize ulaşıp teklifte bulunuyor. Devlete bile işler yapmışlığım var. Bu arada çoğu konuda belirtmişimdir ama ben daha 18 yaşındayım. Sektör hakkında tecrübe olarak @İbrahim Zdemir hocam benden daha tecrübelidir. Ben sadece yaşıma ve sektöre göre birçok projede yer almış, junior bir developerım. Fakat sürekli kendini geliştiren ve sektörü mümkün olduğunca yakından takip edip birçok senior ile görüşmeye çalışan birisiyim.@İbrahim Zdemir ve @Ecmel acaba siz hangi alandasınız ve şu anda çalıştığınız bir yer var mı?
Ben kesinlikle global sertifikalar taraftarıyım. BTK gibi yerlerdeki sertifikalar bir işe yaramaz, sadece "var" olması için olan şeyler. Onlarla uğraşmak yerine freeCodeCamp gibi yerlerin sertifikalarıyla uğraşın. Hiç yoktan global bir sertifikanız olur.Bu arada ben çalışma ve gelişme işini anlattım ama nasıl ve nereden sertifika alabilirim bunun hakkında bilgi verir misiniz?