Yazılıma nasıl başlanır?

roxzyi40

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Yazılım hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Aslında oyun, ya da web site yapmak istiyorum. Bu piyasaya nasıl başlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için Unity hub ile başlayın web site için HTML CSS öğrenmeniz lazım Udemy de kurslar var bir sürü bende alacağım o kurslardan indirim bekliyorum.

Oyun için Unity hub ile başlayın web site için HTML CSS öğrenmeniz lazım Udemy de kurslar var bir sürü bende alacağım o kurslardan indirim bekliyorum.
Unity Hub diyip geçmemen lazımdı hangi dilin gerektiğini söyleseydin keşke ayrıca web site konusunda html, css yetmez buna bir backend yazıp önünü açması gerekiyor. Bunuda javascript, python, php, asp.net gibi dillerle yapabilir

Unity hub deyip geçmemen lazımdı hangi dilin gerektiğini söyleseydin keşke ayrıca web site konusunda HTML, CSS yetmez buna bir backend yazıp önünü açması gerekiyor. Bunu da JavaScript, Python, PHP, asp.net gibi dillerle yapabilir.

HTML CSS zaten yetmez basit bir site yapıp başlasın hepsini aynı anda öğrenemez ama kodları anlayıp yazmalı kopyala yapıştır değil yani kendi üretmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı