Yazılıma nereden başlanılmalı?

Video izleyerek programlama öğrenebilmiş kimse yok. Sadece birilerinin videosunu izlemiş olursun ve o kişiye reklam geliri kazandırmış olursun.
Ama izleme demiyorum. İzle ve gör, bir işe yaramadığını.

Kim diyor onu? Ben vue yü ve PHP'yi sadece video izleyerek öğrendim ki bildiğim kadarıyla ülkemizde vue eğitimi veren üniversite yok. Zaten videoyu düşündüğün gibi eline cips alıp film izler gibi izlersen bir şey öğrenemezsin, videoyu açıp o adamın yazdığı kodu yazacaksın, neden yazdığını anlayacaksın, daha sonra o kodla oynayacaksın, değiştireceksin.

Kim diyor onu? Ben vue yü ve PHP'yi sadece video izleyerek öğrendim ki bildiğim kadarıyla ülkemizde vue eğitimi veren üniversite yok. Zaten videoyu düşündüğün gibi eline cips alıp film izler gibi izlersen bir şey öğrenemezsin, videoyu açıp o adamın yazdığı kodu yazacaksın, neden yazdığını anlayacaksın, daha sonra o kodla oynayacaksın, değiştireceksin.
Şimdi bir sürü web sayfası yapmışsındır.

1 Milyonuncu yazılıma nereden başlanır konusu, tebrikler!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten JavaScript biliyorsan, Vue.js de bin bir JavaScript Framework'ünden (kalıbından) bir tanesi. Tabii olarak da öğrenebilmene herhangi bir tarif yeterli gelir.

Bu arada sırf video izlemekle tamam ben işin ustası oldum diyemezsin öyle anlaşıldıysa onu düzelteyim. Benim demek istediğim videolar ile bir noktaya gelip devamını kendi çaban ile getirirsin.

C++ in yavasligindan ve hamalligindan dolayi daha az para kazanmak zorunda kalmamak icin C-- ile baslanmali.

En saglam baslangic C ailesi ile olur ( C# haric )

Ayrintili bilgi ve "Sonrasinda ne ogrenecegim peki?" suallerine yanit icin ince ince dokunmus su grafik yardimci olacaktir:

ltrr.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı