Python güzel bir Java alternatifi. Büyük şirketlerin bir bölümü Python kullanıyor. Her işe yarayan bir dil kendisi. İlk sırada öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum.1- Ülkemizde Python virüsü var, bu virüse yakalannayın.
Python güzel bir Java alternatifi. Büyük şirketlerin bir bölümü Python kullanıyor. Her işe yarayan bir dil kendisi. İlk sırada öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum.1- Ülkemizde Python virüsü var, bu virüse yakalannayın.
Sebebini bilip bilmediğinizi test ediyordum... Bilmeniz daha kötü oldu gibi1413. konu olduğu için.
Başlangıç için C++ zor bir dil. Başlamadan soğur o işten.C++ ile başla temelin sağlam olsun. Zaten bu dili öğrenince gerisi çorap söküğü gibi gelir.
"piton öğren kardşm"Python güzel bir Java alternatifi. Büyük şirketlerin bir bölümü Python kullanıyor. Her işe yarayan bir dil kendisi. İlk sırada öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yılan, tıss!"piton öğren kardşm"
Sürü psikolojisi.Mesajınız neden bu kadar kızgın vesaire aldı.
BTK Akademi'den çalışırsanız öğrenemezsiniz, ezberlersiniz. Orası öğrenmek için iyi bir yer değil. Ama temeller için denenebilir.Öğrenmeye başlamak için BTK Akademi iyi bir yer mi?
Herkes farklı bir şey diyor. Neye başlasam bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.