Yazılıma nereden başlanmalı?

xSnQx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 11 yaşında programlamayla uğraşıyorum. HTML, CSS öğreniyorum. Ben düşündüm acaba yani ben bundan önce de bir şey öğrenmem gerekir miydi? Diye. Sizce bu HTML, CSS'i tam öğrenmeden önce ne öğrenmeliyim? PHP, C# veya Python olabilir mi?

Merhaba, ben 11 yaşında programlamayla uğraşıyorum. HTML, CSS öğreniyorum. Ben düşündüm acaba yani ben bundan önce de bir şey öğrenmem gerekir miydi? Diye. Sizce bu HTML, CSS'i tam öğrenmeden önce ne öğrenmeliyim? PHP, C# veya Python olabilir mi?
Python öneririm. BTKAkademi'de kursu var. (Udemy'den alınmış zaten.) Sonrası gelir zaten.

Sizin yazılıma başlama amacınız nedir, hangi platform için geliştirme yapacaksınız? Bunu kararlaştırın bence. Sorunuza gelecek olursak;
HTML ve CSS`ten önce bir şey öğrenmeniz gerektiğini pek düşünmüyorum, en temelleri zaten HTML ve CSS. En azından ben öğrenmedim, HTML ve CSS`i kavrayıp JS`e geçtim. Bir eksikliğim olmadı şu ana kadar. Ben yine de işin ehline bırakayım. @Berkay Davas

Başlama amacım yok meraktan yani. Ben bilgisayarlarla uğraştığım için yazılıma giriş yapmayı düşündüm.

Yani bir site yapmak , oyun yapmak kısaca insanaların faydalanacağı şeyler yapmak. Platform yok yani.

Programlama dili değil de İngilizce öğrenin önce. Şu anki İngilizce seviyenizin yeterli olduğunu zannetmiyorum. Ondan sonra İngilizce makaleler okuyarak ne ile başlayacağınıza karar verirsiniz. Ne ile başladığınızın önemi yok zaten, kendinizi geliştirip geliştirmediğiniz önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı