Kırmızı Sakallı Karınca
Kilopat
Ben python kullanıyorum öneririm.
MacOs istemesi problem Windows kullanıyorum.Benim de önerim Python olurdu. Fakat ne kadar geniş kapsamlı olmasa da Swift, arayüz ve yazdığın kodu görselleştirme olanağıyla diğer bir güzel seçenek bence mantığı anlamak için. Tabi kendisi MacOs istiyor o problem olabilir.
Şuan için Windows için kod yazmayı düşünüyorum.
3d max yazılım değil grafik programı diye biliyorum.Ben bilişim öğretmeni önerisiyle 3ds max ile başladım , takipteyim
O zaman C ve C++ ile; yapıları, sınıfları, fonksiyonları, pointer değişkenleri ve belleğin verimli kullanılmasını öğrenin daha sonra C# veya Python kullanabilirsiniz.Şuan için Windows için kod yazmayı düşünüyorum.
Biliyorum dostum ben biraz hızlı başladım o yüzden , Pythona başlicam yakında3d max yazılım değil grafik programı diye biliyorum.![]()
Sanal makineye MacOS kurar.Benim de önerim Python olurdu. Fakat ne kadar geniş kapsamlı olmasa da Swift, arayüz ve yazdığın kodu görselleştirme olanağıyla diğer bir güzel seçenek bence mantığı anlamak için. Tabi kendisi MacOs istiyor o problem olabilir.
(Python öneririm bu arada.)Biliyorum dostum ben biraz hızlı başladım o yüzden , Pythona başlicam yakında![]()
Sanal makineye MacOS kurar.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.