Yazılıma Python yerine C dilleriyle baslamak

Spektrum

Decapat
Sıber guvenlıkcı olmak ıstıyorum. Python dilininden baslayacagima karar verdim ama bana cok zor geliyor ogrenemiyorum ama gidip C dillerine baktigimda biraz da deneyimim var daha kolay ogrenebiliyorum. Normal hayatta da boyle biriyimdir, herkes degisik oldugumu soyler. Benim icin ne dersiniz, yasim 15 aklim belki ermez sizin icin ondan bunu goz onunde bulundurun.

Ben ilk C öğrenmiştim, algoritma öğrenmek için güzel bir dil ama oradan ilerleyen çok olmuyor bence Python öğren.

Siber güvenlik için C temelli diller ve Python önemli dillerdir. Genellikle başlangıç için Python önerilir. İsterseniz C ya da C++'ta öğrenebilirsiniz. Ama ilerledikçe iki dilede ihtiyaç duyacaksınız.

Siber güvenlik için C temelli diller ve Python önemli dillerdir. Genellikle başlangıç için Python önerilir. İsterseniz C ya da C++'ta öğrenebilirsiniz. Ama ilerledikçe iki dilede ihtiyaç duyacaksınız.
evt ihtiyacim oldugunu biliyorum baslangic icin dedim sadece, tesekkur ederim cevabiniz icin.

Ben ilk C öğrenmiştim, algoritma öğrenmek için güzel bir dil ama oradan ilerleyen çok olmuyor bence Python öğren.
olmuyor gercekten olmuyor.

ama bence bir yerden baslamak gerek hangi dil ile basladigimiz onemli degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı