- Makaleler
- 1
@bitwise hocam konuyla bağımsız ama sizi 2023'teki yazılım öğrenemiyorum adlı konuya yorum yaparken gördümde bir şey soracağım.
Ben HTML CSS biliyorum fakat bs geçtiğim zaman kafam çok karışıyor bir sürü class var her şeyi öğrenmek çok uzun sürüyor data-bsler mi dersin carousel carousel-SLI'de gibi bir sürü class ve div var Udemy'deki kurslardaki adamlar anlatıyor fakat ben baka baka yazdıktan sonra baştakini unutuyorum niçin bunu yazdım diye adam anlatmasa ya da göstermese bakmadan yazamıyorum ne yapmam gerekli.
Bakarak yazmanda sorun yok. Bootstrap dokumantasyonu da iyidir, proje yaptikca zaten ogrenirsin.
Bence burada temel amac, kendin CSS lib. kullanmadan 10 birim zamanda yaptigin seyi herhangi bir CSS lib'i ile 1 birim zamanda yapabildiginin farkina varmak. Sonra tailwind, bs, bulma vs bir ya da bir kaci ile proje gelistirdikce aklina kazinir.
Gerektikce de acar dokumantasyonu bakarsin. Zaten ozellikle BS major versiyonlarda buyuk degisiklige gidiyor, bugun her seyi super bilsen de yarin yine bakacaksin.