Yazılımbudur dolandırıcılığı

Ama key gelmiş size.

Konuyu okumadan mı yazıyorsunuz? İade ettiği ürünü sonradan gönderip parasını da iade etmemişler. Burada konu sahibinin suçu var mı? Belki daha sonra başka bir yerden aldı anahtarı ve bu anahtarı iade etmesi gerekiyor.

Key geldi diyor sonra teslim almadığım ürün diyor?

Anlamadım neden bu resmi attınız? Evet bu sorunu yaşayan kullanıcılar olabilir?
Hocam adamlar fark ettirmeden dolandırıcılık yapıyorlar. Ben dediğim gibi MAK key geldi canlı destekten yazmıştım saatler sürdü yazmadılar mailden yazdım cevap yazmadılar. Herkese yapmıyorlar galiba şansınız varsa.

Ülen ya aksındır ya kara. Ya tam dolandırıcı ol ya da hiç olma. Müşterilerin yarısı dolandırıcı diyor yarısı güvenilir diyor. Ne yapacağız biz buna?
Bence sitenin hiçbir sorunu yok. Bir kere alışverişim olmuştu sorunsuzca. Çok korkarak yaklaşanlar dolandırıcı diyor. Bu konuda da dolandırıcılık yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana OEM yerine MAK atmışlardı. İtiraz ettiğimde de hesabımı silmişlerdi. Yazılımbudur'u tavsiye etmiyorum.

Bence sitenin hiçbir sorunu yok. Bir kere alışverişim olmuştu sorunsuzca. Çok korkarak yaklaşanlar dolandırıcı diyor. Bu konuda da dolandırıcılık yok bence.
Yazdım yukarı adamlar mak gönderdi ve gram ilgilenmediler ve dolandırıldım?
Bana OEM yerine MAK atmışlardı. İtiraz ettiğimde de hesabımı silmişlerdi. Yazılımbudur'u tavsiye etmiyorum.
Aynısı başıma geldi hesabım da silindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…