Yazılımbudur dolandırıcılığı

Başta key gelmediği için teslim almadığı ürün oluyor. İptal ettiğinde elinde key yok yani arkadaşın.
Sanırım 2 saat içinde teslim edilmiyor. Kendisi iptal talebi gönderiyor ve 3.saatte iptal edilmesi yerine key teslim ediliyor ve arkadaş 3 gündür iptal/iade yapmaya çalışıyor. Anladığım bu.
Yazdım yukarı adamlar MAK gönderdi ve gram ilgilenmediler ve dolandırıldım?
1.899 TL'lik ürünü 18 TL'ye alıyorsun. Sence çalıştıktan sonra MAK olup olmamasının ne önemi var? MAK key tehlikeli bir şey değil, bir süre sonra şansınıza iptal edilebilir. Bu 1 ayda da olabilir 1 yılda da.

Sanırım 2 saat içinde teslim edilmiyor. Kendisi iptal talebi gönderiyor ve 3.saatte iptal edilmesi yerine key teslim ediliyor ve arkadaş 3 gündür iptal/iade yapmaya çalışıyor. Anladığım bu.

1.899 TL'lik ürünü 18 TL'ye alıyorsun. Sence çalıştıktan sonra MAK olup olmamasının ne önemi var? MAK key tehlikeli bir şey değil, bir süre sonra şansınıza iptal edilebilir. Bu 1 ayda da olabilir 1 yılda da.
Benim paramı niye çalıyorsun abi niye yalan söylüyorsun? O zaman 25 TL'ye almıştım. Nasıl ne önemi var bana vaad etmeyecek o halde Retail veya OEM diye. Ben dolandırıcıyım kardeşim MAK key satıyorum diyecek. Ürün anahtarı Facebook'ta Arap sayfasında kullanılan bir keymiş Google'da arattım ve yarın patlayadabilir bu key. Nasıl bir bakış açınız var anlamıyorum üstüne üstlük paranoyak falan diyorsun hangi hakla arkadaşım?

Her şey burada açıklanıyor ya işte. Bence sorun onlarda değil sizde.
Arkadaşım key gelmeden önce siparişi iptal ettim başka yerden aldım. Aynı saniye içerisinde otomatik teslim ettiler.
Adamları 2 saat bekledim göndermeyince iptal ettim. İptal ettikten ve ben başka yerden key aldıktan sonra gönderdi.
Ne yapacağım ben ihtiyacım kalmayan keyi?

Arkadaşım key gelmeden önce siparişi iptal ettim başka yerden aldım. Aynı saniye içerisinde otomatik teslim ettiler.
Adamları 2 saat bekledim göndermeyince iptal ettim. İptal ettikten ve ben başka yerden key aldıktan sonra gönderdi.
Ne yapacağım ben ihtiyacım kalmayan keyi?

Dijital keyler iade edilmiyor zaten.
İptal ettiğim siparişi nasıl gönderirler? Bunun için söyle bana peki. Neden satmayla uğraşayım veya paramı bağlayayım. İlk mesajımı güncelledim.

Dijital keyler iptal/iade edilmiyor zaten.

25-30 TL kimseye koymaz. Uygun fiyata satmaktan ya da bir başka cihazda kullanmaktan başka şansınız yok. Siz de 2 saat dayansaydınız key girilmedi diye bilgisayarınız uçacak değil ya? Tüm kusuru satıcıda bulmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
25-30 TL kimseye koymaz. Uygun fiyata satmaktan ya da bir başka cihazda kullanmaktan başka şansınız yok. Siz de 2 saat dayansaydınız key girilmedi diye bilgisayarınız uçacak değil ya? Tüm kusuru satıcıda bulmayın.
Ya sen kimsin abi karar veriyorsun 25-30 koymaz falan 14 yaşındasın büyük ihtimalle çalışmıyorsun çalışıyorsan da paranın değerini bilmiyorsun gelmişsin buraya yok paranoyaksınız yok şöyle böyle yakıştırmalar yapıyorsun. Bir key almışsın şansına denk gelmiş adamları ilah yaptın. Benim yazdığım mesaja da cevap veremedin çünkü %100 haksızsın. Adamlar hesabımızı sildi Facebook'ta herkesin bulabileceği şekilde paylaştığı yerden kopyalayıp insanları enayi yerine koyarak 25 TL'ye satıyorlar bunu savunuyor savunduğu şeyi kabul etmezsen de paranoyak diyor. Babasının yeri olsa bu kadar savunur dolandırıcıları yazmayacaktım yazdırdın bana şu mesajı.

Şaka gibi yorumlar var. Anlama sorunu var insanların. Adam iptal ettim diyor hala 25 lira kimseye koymaz şunu yap bunu yap mak veya oem ne fark eder şu kadar liraya almışsın diyorlar. Bir şey ucuza alındı diye vaadettiği kaliteyi vermek zorunda değil şeklinde bir algı var sanırım. Konu sahibine sabır diliyorum.

Şaka gibi yorumlar var. Anlama sorunu var insanların. Adam iptal ettim diyor hala 25 lira kimseye koymaz şunu yap bunu yap mak veya oem ne fark eder şu kadar liraya almışsın diyorlar. Bir şey ucuza alındı diye vaadettiği kaliteyi vermek zorunda değil şeklinde bir algı var sanırım. Konu sahibine sabır diliyorum.
Technopat inanılmaz bir yere dönüşüyor hocam aklı başında sizi gördüm vallahi koşarak uzaklaşacağım artık sevdiğim şu siteden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı