Yazılımbudur dolandırıcılığı

Açıklamada kişisel kullanım için demiş. MAK key gönderemez.
Aynı gün içinde göndermiş ne 1 ayı dostum.
Ben size örnek veriyorum. Müşteri ürün eline ulaşmadan iptal etmiş mi, etmiş. Daha konuşmaya gerek yok.

Açıklamada kişisel kullanım için demiş. MAK key gönderemez.

5. kez falan yazdım.

Diyorum ya dostum 2014'ten beri buradayım ilk defa seviye bu kadar düştü inanılmaz şekilde. Mesaj yazmayacağım diyorum da tutamıyorum kendimi. 3. 4. kez yazıyorum adam bedava keyleri parayla satılmasını savunuyor 2-3 saattir. Nedeni bir kez şansına doğru key denk gelmesi. Eğer sen dolandırıldıysan paranoyak olduğunu ifade ediyor. Ne yazabilirsin ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size örnek veriyorum. Müşteri ürün eline ulaşmadan iptal etmiş mi, etmiş. Daha konuşmaya gerek yok.

Otomatik olarak gönderiyorlar yani eline ulaşmış veya ulaşmamış bakamazlar hemen.

Aynı şey başıma geldi, gece sipariş vermiştim, sipariş verdikten 5 dakika falan sonra iptal ettim 8 saat sonra göndermişlerdi, aldığım keyi satarak çözdüm artık sorunu.

Arkadaşlar, konu sahibi dolandırıcılık derken sanırım şunu kastediyor, siparişi bekledi ve 2 saat sürenin sonunda gelmedi, ardından siparişi iptal etti, fakat iptal etmesine rağmen para iadesi yapılmadı ve 3 gün attığı ticketlere dönülmemiş söylediğine göre, burada başka nedenlerden dolayı siparişi iptal etmek isteyen birine de para gönderilmeyebilirdi.

Teslim almadığım ürünü iptal ettim ama para iademi yapmadılar!

Burada teslim almadığım derken, sanırım 2 saat sürenin sonunda teslim almadığı için iptal ettiği kısımdan bahsediyor.

Tabii ben biraz daha beklemesini öneriyorum, en azından 2 gün civarı daha.

Son düzenleme:

Teslim almadan ürünü iptal ettim. Sistem hiç de otomatik key göndermiyor. Lisansı aktif etmeden bazı Windows ayarları kısıtlıyor.
Bu kadar beklemek zorunda da değilim ki 2 gün beklenir mi yahu Parayı da iade etmediler zaten haram zıkkım olsun.
Ayrıca;
25-30 TL ne olacak diyen arkadaşlar olmuş. Arkadaşım mevzu adalet ise 1 TL'de bile adaleti arayacaksın. Benim parayla işim yok ama neden aptal yerine konayım?
ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar bu konuyu açtıktan sonra üyelik kaydımı silmişler Technopat.net'den mi acaba buranın yetkilisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…