Yazılımbudur'dan Windows 10 Home Almak

Cayn

Centipat
Katılım
10 Kasım 2019
Mesajlar
2
Merhaba, yazılımbudur'dan Windows 10 Home Key alacağım fakat bildiğim kadarıyla bu Key'ler OEM Key, fakat Windows 10'u bilgisayarıma UEFI olarak kuracağım. Yani UEFI olarak kurduğum Windows'a OEM Key girersem Windows OEM olarak değişir mi?
Son olarak yazılımbudurda ki Win10 Key'ler Retail mi MAK mı?
 
12TL ye Retail aldık, UEFI Win10 x64 Pro işletim sistemine kurduk sorunsuz sıkıntısız çalışıyor, güncelleme alıyor. ePttAvm'den aldık biz mağazanın ismi Luna Technology idi. Bak istersen.
 
Bahsettiğin siteden yaklaşık 7-8 ay önce Windows 10 home aldım, aldıktan sonra da kesin dolandırıldım dedim key'in gelmesi de uzun sürdü ama 1 gün sonra key mail olarak bana ulaştı. Cihaza key'i girdim sorunsuz çalıştı. Şimdiye kadar sorunsuz kullanıyorum. 2-3 kez format attım problem olmadı.
 
Ben de oradan almıştım Win 10 Home ve ilk attıklar keyde sorun çıktı ama canlı desteğe yazdım hemen çözdüler sorunu. O yüzden öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı