Yazılımcı için klavye önerisi

feneresevdalı

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2019
Mesajlar
8.647
Makaleler
7
Çözümler
30
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kısa bir sürede bitirmem gereken bir staj projem var. Geceleri çalışmak istiyorum. Şu an Logitech K220 kullanıyorum. Bana ışıklı (önemli) kablosuz - küçük - mümkünse tek renk beyaz ışıklı bir klavye önerisi yapabilir misiniz? Devasa bir bütçem yok. Mümkün olduğunca ucuz olsa iyi olur.
 
k360 iyidir ancak kötü niyetli olarak anormal fiyat attırdılar, 750 TL'lik bir klavye değil ve bu nedenle kullanmıyoruz artık, ben g613 kullanıyorum ancak önermiyorum tuşlarında zamanla çift basma sorunu oluyor.
 
-Mekanik kriterim yok.
-Türkçe karakter olmalı.
-Işık şart.

Önerilerinizi bu doğrultuda yeniler misiniz?
 
Bunda sanırım tuşlar değil, tuş kenarları RGB.

Buna da bakabilirsin. F/P arıyorsan Gamenote ve Redragon bak.
 
Işık şartınızı karşılamıyor ama alabilirseniz. Microsoft Curve Keyboard 2000 modelini kesinlikle öneririm. Şuan bu mesajı o klavyeden yazıyorum. Kendisi 20 senelik klavye. Bütün çocukluğum üzerinde geçti. Klavye aklınıza gelebilecek bir çok işkenceyi gördü ama sapasağlam. Kod yazmak için de kullanıyorum oyun oynamak için de. Kıvrık yapısı bileklerinizin rahat olmasını sağlıyor. 20 senelik klavye olmasına rağmen Microsoft Mause and Keyboard Center yazılımı destek veriyor klavye üzerindeki kısayol tuşlarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
 
RGB / Rainbow değil de tek renk göz yormayacak bir ürün yok mu?
 

Geri
Yukarı