Yazılımcılığa Nereden Başlanmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
JAVA.rar
20 Civarı Java kitabı var. Bölüm bölüm 1'den 10'a kadar olanı da var, tek kitap olanı da var. Java'nın syntax'ını bilmiyorum.

Yazdığınız kodda hiçbir hata yok. Olurda görememişimdir diye ben yinede yazıyım siz karşılaştırırsınız.
Başka sorunuz olursa adımı etiketlemeniz yeter.
Kod:
public class Main {

public static void main(String[] args) {

System.out.println("hello");

}

}

Harbiden doğru ama kabul etmedi işte. Uygulama bozuk

AIDE diye bir program. Dersler falan var çok güzel hoşumada gitti. Satın almak mantıklı mı?

Harbiden doğru ama kabul etmedi işte. Uygulama bozuk

AIDE diye bir program. Dersler falan var çok güzel hoşumada gitti. Satın almak mantıklı mı?Eki Görüntüle 139266
Bana Sorarsan mantıksız. Çok pahalı onun yerine bir kitap alın bilgisayarınız varsa ide kurun (Netbeans, eclipse,intelliJ,BlueJ vb...) telefonda ise çok güzel ücretsiz ide ler var Android kullanmıyorum ama. Bence bir developer'ın bilgisayar sahibi olması lazım. Eğer yeni başladıysanız bu kitap kesinlikle (çok güzel, şiddetle) tavsiye ederim : Kim Korkar Java'dan - Alper Akalın

Pc var ama telefon taşınabilir

Kitabı satın alabilirim. Benim seviyeme uygun demi sonra sap gibi bakıp kalmayım.

Learn Java diye program buldum süper anlatıyor ama kitabıda alırım

Pc var ama telefon taşınabilir

Kitabı satın alabilirim. Benim seviyeme uygun demi sonra sap gibi bakıp kalmayım.
Haklısınız.
Ankara'da mısız ? Merak ettim.
Bence biraz araştırın ücretsiz ide'ler vardır. Ayrıca dediğim kitap çok yararlı.

Kitap yeni başlayanlar için yani sizin seyenize uygun ve internette çok övülen bir kitap bende de var mutlaka alın. Ama önce önerimdir Algoritma ve programlama mantığı kitabını alın.

Dediğim algoritma kitabında da Java var ilk mantığını anlayın daha sonra Java öğrenin.

Merhaba hocam benimde durumum aynı yeni yeni bir şeyler yapmaya çalışıyorum sana özel olarak ulaşabileceğim bir adresini verebilir misin acaba?

OOP, Nesne Tabanlı Programlama.

Merhaba hocam benimde durumum aynı yeni yeni bir şeyler yapmaya çalışıyorum sana özel olarak ulaşabileceğim bir adresini verebilir misin acaba?
Sayfamdaki iletişim bölümünden iletişim bilgilerinizi yazarsanız her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
appiosx.com

@qberkay Şu yazımı öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…