- Makaleler
- 2
Daha fazla
Uygulama hatasıymışJAVA.rar
20 Civarı Java kitabı var. Bölüm bölüm 1'den 10'a kadar olanı da var, tek kitap olanı da var. Java'nın syntax'ını bilmiyorum.
Yazdığınız kodda hiçbir hata yok. Olurda görememişimdir diye ben yinede yazıyım siz karşılaştırırsınız.Baktımda güzel gibi duruyor. İngilizce sıkıntı değil
Eki Görüntüle 139229
Buradaki problem ne? Ben bulamadım. Program return ekle diyo ekliyom bu sefer 0'ın altını çiziyor. Sıfırada sil diyo silince hiçbir şey çıkmıyor![]()
public class Main {
public static void main(String[] args) {
System.out.println("hello");
}
}
Harbiden doğru ama kabul etmedi işte. Uygulama bozukYazdığınız kodda hiçbir hata yok. Olurda görememişimdir diye ben yinede yazıyım siz karşılaştırırsınız.
Başka sorunuz olursa adımı etiketlemeniz yeter.
Kod:public class Main { public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } }
Bana Sorarsan mantıksız. Çok pahalı onun yerine bir kitap alın bilgisayarınız varsa ide kurun (Netbeans, eclipse,intelliJ,BlueJ vb...) telefonda ise çok güzel ücretsiz ide ler var Android kullanmıyorum ama. Bence bir developer'ın bilgisayar sahibi olması lazım. Eğer yeni başladıysanız bu kitap kesinlikle (çok güzel, şiddetle) tavsiye ederim : Kim Korkar Java'dan - Alper AkalınHarbiden doğru ama kabul etmedi işte. Uygulama bozuk
AIDE diye bir program. Dersler falan var çok güzel hoşumada gitti. Satın almak mantıklı mı?Eki Görüntüle 139266
Pc var ama telefon taşınabilirBana Sorarsan mantıksız. Çok pahalı onun yerine bir kitap alın bilgisayarınız varsa ide kurun (Netbeans, eclipse,intelliJ,BlueJ vb...) telefonda ise çok güzel ücretsiz ide ler var Android kullanmıyorum ama. Bence bir developer'ın bilgisayar sahibi olması lazım. Eğer yeni başladıysanız bu kitap kesinlikle (çok güzel, şiddetle) tavsiye ederim : Kim Korkar Java'dan - Alper Akalın
Haklısınız.Pc var ama telefon taşınabilir
Kitabı satın alabilirim. Benim seviyeme uygun demisonra sap gibi bakıp kalmayım.
Haklısınız.
Ankara'da mısız ? Merak ettim.
Bence biraz araştırın ücretsiz ide'ler vardır. Ayrıca dediğim kitap çok yararlı.
Kitap yeni başlayanlar için yani sizin seyenize uygun ve internette çok övülen bir kitap bende de var mutlaka alın. Ama önce önerimdir Algoritma ve programlama mantığı kitabını alın.
Dediğim algoritma kitabında da Java var ilk mantığını anlayın daha sonra Java öğrenin.
Sayfamdaki iletişim bölümünden iletişim bilgilerinizi yazarsanız her zaman yardımcı olmaya çalışırım.Merhaba hocam benimde durumum aynı yeni yeni bir şeyler yapmaya çalışıyorum sana özel olarak ulaşabileceğim bir adresini verebilir misin acaba?
Bence mantık daha öncelikli.
Algoritma çözebilecek olması gerekli sonra syntax'ını öğrenmek kolay zaten.
Arkadaşım internette sözde kodun ne olduğuna bakmanızı istiyorum. Pişman olmayacaksınız.
İstediği kadar syntax bilsin. İstediği kadar yazılım dili bilsin. Algoritma bilmeden Developer olmaz.
Bunu sizler daha iyi bilirsiniz.
Arkadaşım şunu demeye çalışıyorum ileride yazılım dilini öğrenirsin. Sonra kalırsın. Proje verinde yapıyım.
Dersin eee öğrendim şimdi ne yapacağım ?
Evet şimdi söyle öğrendin ne oldu ? Bu olayı yaşamak istemiyorsan ilk Matematik çalış sonra İngilizce sonra algoritma (Sözde kod dediğimiz şey diyebiliriz. (İnternette "Sözde kod" 'u araştır iyi öğren. )) Daha sonra hangi plartforma çalışmak istediğini seç ve Syntax'ını iyice öğren. Yazılım dilini kavra. Problem bul ve çöz.Alıştırmalar yap.
Tamam Developer oldun.
@dgl.
Demek istediğim anlaşıldı herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.