Yazılımcılığa uygun mekanik klavye önerisi

zKurtbey

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Yazılım ile uğraşıyorum, şöyle takur tukur değil de daha tok ses çıkaran, pastel tarzı (Servet Gülnaroğlu adlı YouTube kanalının kullandığı türden) mekanik klavye veya keycap önerileriniz var mıdır?

Kendim yazılımcıyım, ROG STRIX NX Snow switchlerinden çok memnunum hem kompatk hem de sessiz bir klavye.

Bunu bulamazsanız:

Şu anki klavyemde brown switch var ve memnunum blue switche çok sesli deniliyor, ben tok bir ses istiyorum.
Benim attığım klavyenin kremsi ve tok bir sesi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NuPhy Kick75 Hybrid Mekanik Klavye bu klavyenin high-profilini tercih ederim.
Çok teşekkür ederim böyle bir web sitesi arıyordum ne zamandır hiç de karşılaşmadım, önerdiğinizi klavye de hoş dikkate alacağım. Amazon trendyol gibi sitelerden baktığımda da sadece oyuncu klavyeleri çıkıyordu karşıma.

Kendim yazılımcıyım, ROG STRIX NX Snow switchlerinden çok memnunum hem kompatk hem de sessiz bir klavye.

Bunu bulamazsanız:

Teşekkürler fakat metalik değil de pastel görünümlü klavyeler tercihim.

Çok teşekkür ederim böyle bir web sitesi arıyordum ne zamandır hiç de karşılaşmadım, önerdiğinizi klavye de hoş dikkate alacağım. Amazon trendyol gibi sitelerden baktığımda da sadece oyuncu klavyeleri çıkıyordu karşıma.

Teşekkürler fakat metalik değil de pastel görünümlü klavyeler tercihim.
Rica ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı