Yazılımcılık nedir?

531337

Hectopat
Küçüklüğümden beri bilgisayarlarla uğraşmaktayım. yaşım 13 bu sene LGS de var derslerim kötü inkilap hariç annem diyor ki meslek lisesindende yazılımcı olunuyormuş sizce? Bir de yazılımcılığı herkes bana öneriyor yazılımcılıkta neler yapılıyor onu anlayamadım.

Son düzenleme:
Daha bunlar için çok erken, toparlayabilirsin derslerini bu sürede rahatlıkla. Millet YKS toparlıyor 1 yılda, LGS hiçbir şey.

İngilizce ve Türkçe gibi yazılım da bir dil. Bu dili öğrendikten sonra konuşmak yerine işlemler yapıyorsunuz veya işlemlerin yapılmasını sağlıyorsunuz. Kısacası mantığınızı kullanarak projeler gerçekleştirebileceğiniz diller yazılım olur.

Küçüklüğümden beri bilgisayarlarla uğraşmaktayım. Yaşım 13 bu sene LGS de var derslerim kötü inkilap ve din hariç annem diyor ki meslek lisesindende yazılımcı olunuyormuş sizce? Bir de yazılımcılığı herkes bana öneriyor yazılımcılıkta neler yapılıyor onu anlayamadım.

Yazılımcılık geleceğin mesleği ve getirisi çok fazla bende meslek lisesine gidiyorum oradan biliyorum gideceğin meslek lisesine göre değişir öğrenimin mesela ben borusana gidiyorum öğretimi fevkalade.

bu sene LGS de var
Hocam ben hiç çalışmadan 270 yapıp Anadolu lisesine yerleştim, ayrıca benim dönemin LGS'si gerçekten çok zordu. Bence yaparsınız. Ayrıca sayısalım çok kötüdür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı