Yazılımdan para kazanmak zor mu?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Yine akil tutulmasi yasanilacak bir konu.

Arkadaşlar yazilimda sanki bir tikaniklilik var gibi. Her seyin ücretsiz ya da ucuz bir alternatifi var gibi.

Yazilim sirketlerinde de kadro yok gibi.

Hedefi son kullanicilara cevirsek mesela. Sayi olarak inanilmaz cok kullanici var ama telefonlarinda genel olarak kullandiklari program sayisi 10'u 20'yi gecmiyor. Buraya ürün cikartmak lazim ama durum boyle.

Boyle bir durum seziyorum. Para kazanmanin dogrudan bir yolunu goremiyorum.

Siz bu durumu nasıl degerlendiriyorsunuz?
Para kazanma olanagi nedir?

Arkadaşlar merhaba. Yine akil tutulmasi yasanilacak bir konu.

Arkadaşlar yazilimda sanki bir tikaniklilik var gibi. Her seyin ücretsiz ya da ucuz bir alternatifi var gibi.

Yazilim sirketlerinde de kadro yok gibi.

Hedefi son kullanicilara cevirsek mesela. Sayi olarak inanilmaz cok kullanici var ama telefonlarinda genel olarak kullandiklari program sayisi 10'u 20'yi gecmiyor. Buraya ürün cikartmak lazim ama durum boyle.

Boyle bir durum seziyorum. Para kazanmanin dogrudan bir yolunu goremiyorum.

Siz bu durumu nasıl degerlendiriyorsunuz?
Para kazanma olanagi nedir?
Hocam aslında her işin zorluğu vardır ancak kendinizi bir adım daha ileriye taşımak en önemlisi bence. Çokbilmişlik taslamayayım şimdi daha 17'yim ve bu sene YKS'ye gireceğim ama benim fikrim bu yönde.

Hocam aslında her işin zorluğu vardır ancak kendinizi bir adım daha ileriye taşımak en önemlisi bence. Çokbilmişlik taslamayayım şimdi daha 17'yim ve bu sene YKS'ye gireceğim ama benim fikrim bu yönde.
Benim düşüncem her şeyin alternatifi olduğundan ve telefon sektöründe de tekelcilik seviyesinde uygulama olduğundan çok zor gibi geliyor. Kazanan var ama kazanmayanlara göre sayısı çok ama çok az yani

. Ben de çok uber super bir şey değilim. Bir gelir kaynaği elde etmeye çalışıyorum ve çok çaba sarf ediyorum günden güne.

Benim düşüncem her şeyin alternatifi olduğundan ve telefon sektöründe de tekelcilik seviyesinde uygulama olduğundan çok zor gibi geliyor. Kazanan var ama kazanmayanlara göre sayısı çok ama çok az yani.
Hocam size kalmış, aslında gelecek vaat eden güzel paraları olan bir meslek seçmek gayet de mantıklı bir durum. Bir de benden size bir öneri: birilerini memnun etmek ve statü kazanmak için okumayın, cidden sevdiğiniz ilgi alanınız olan bir meslek de seçmek çok daha mantıklı. Ha bunun için okuyorsa biri ya egoisttir ya da "aman birileri dalga geçmesin" diye sakil(kaba, çirkin anlamında arapça kökenli bir kelime) nefretini ve egosunu kusan insanlardan korkan özgüvensiz biridir bence, yapmayın etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı