Selam arkadaşlar, 9. sınıfım. Yarın tarih sınavım var ve şu anda uyuyamıyorum. Sınav konuları az ve basit, fakat uykusuzluktan kötü yaparım diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir türlü uyuyamıyorum maalesef.
3-4 saat bile uyusan yeter yani normalde 8 saatin altını sağlık açısından önermeyiz de genç adamsınız çakın geçin uykuyu felan dert etmeyin basitmiş zaten.
Selam arkadaşlar, 9. sınıfım. Yarın tarih sınavım var ve şu anda uyuyamıyorum. Sınav konuları az ve basit, fakat uykusuzluktan kötü yaparım diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir türlü uyuyamıyorum maalesef.
3-4 saat bile uyusan yeter yani normalde 8 saatin altını sağlık açısından önermeyiz de genç adamsınız çakın geçin uykuyu falan dert etmeyin basitmiş zaten.
Ne kadar uykusuz kaldığına bağlı, ben öğlen 12’de kalktım ve 9 saat uyumuşum. Haliyle yarın 12’ye kadar uyumasam bile öyle performansım düşmez. Sabaha ortalama 5 saat var, kitap felan oku, birazdan sızarsın.
Hmm. Evet işte şimdi işler değişti. O zaman hocam sırt üstü uzanıyorsun ve hiçbir şeyle ilgilenmeden yatıyorsun. Saate bile bakma. Bende her zaman işe yarıyor.