Yazılıya uyumadan girmek problem olur mu?

GrandST

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2021
Mesajlar
135
Çözümler
1
Selam arkadaşlar, 9. sınıfım. Yarın tarih sınavım var ve şu anda uyuyamıyorum. Sınav konuları az ve basit, fakat uykusuzluktan kötü yaparım diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir türlü uyuyamıyorum maalesef.
 
3-4 saat bile uyusan yeter yani normalde 8 saatin altını sağlık açısından önermeyiz de genç adamsınız çakın geçin uykuyu felan dert etmeyin basitmiş zaten.
 
Lise zamanlarımda 3 saat uyumak yeterli geliyordu sınavlar için. Çok takılma. 2 saat uyuyup gitsen bile bir şey olmaz.
 
3-4 saat bile uyusan yeter yani normalde 8 saatin altını sağlık açısından önermeyiz de genç adamsınız çakın geçin uykuyu falan dert etmeyin basitmiş zaten.

Ama uyuyamıyorum işte ne kadar fazla teknik varsa denedim. Uykusuzluk çok etkiler mi sınavı acaba?
 
Ama uyuyamıyorum işte ne kadar fazla teknik varsa denedim. Uykusuzluk çok etkiler mi sınavı acaba?

Hocam sınav ilk derslerdeyse gidin uyumadan sınavı olduktan sonraki derslerde performansınız düşer ama sınavı atlatırsınız.
 
Telefonundan uzak dur öncelikle. Sonra git 1 el cs, valo bir şey oyna. Kafan dağılsın. Gir yatağa sabah görüşürüz.
 
Ne kadar uykusuz kaldığına bağlı, ben öğlen 12’de kalktım ve 9 saat uyumuşum. Haliyle yarın 12’ye kadar uyumasam bile öyle performansım düşmez. Sabaha ortalama 5 saat var, kitap felan oku, birazdan sızarsın.
 
Evde olsa sıkıntı değilde yurtta kalıyorum işte abi.
Hmm. Evet işte şimdi işler değişti. O zaman hocam sırt üstü uzanıyorsun ve hiçbir şeyle ilgilenmeden yatıyorsun. Saate bile bakma. Bende her zaman işe yarıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…