Yazım denetimi butonunu kullandığım halde haksız uyarı verildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bart1969

Hectopat
Daha fazla  
Resim, ceza yediğim yazımın "yönetim tarafından düzeltilmiş" son halidir. Ceza nedenim cümleleri küçük harfle başlatmak. Oysa ben yazarken, rakamlardan sonra gelen bütün kelimeleri büyük harfle başlatmıştım. Düzelt butonuna basınca rakkamlardan sonraki bütün harfler küçüldü. Yönetim de küçülen kelimeleri büyütüp bana ceza kesti. Acaba algoritmanın böyle bir hata yaptığından haberiniz var mıydı?

Zaman darlığı arasında, sistem toplarken birkaç bariz seçim hatası yaptım. Oysa buradan almaya çalıştığım bilgiler çok değerliydi. O cezayı yemeseydim eminim neyi alıp neyi almamam gerektiğini burada öğrenebilirdim.

moderasyon.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Mesajınızın bir kısmı düzeltilirken bir kısmı düzeltilemeyebilir veya yanlış düzeltilebilir!

İşte bunun farkına varmak, gereken kontrolü ve sonrasında ilave düzenlemeyi yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır!
Yazım denetimi kullanıldıktan sonra mesajda oluşan hatalar varsa bunların düzeltilmesi gereklidir ve bu, ilgili kullanıcının sorumluluğundadır.

Rakamlardan ve sayılardan sonra nokta konulduğunda, yazım denetimi bu rakamları/sayıları sıralama sayısı olarak algılamakta (birinci, ikinci vb) ve bu sebeple cümlelerin ilk harfleri küçülmektedir. Bunları da sonrasında düzeltmek mecburiyetindesiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı