Yazım Denetimi

Sormak istediğim bir şey var. Yazılarda çoğu kişide Türkçe karakterlerin kullanılmadığını görüyorum. Bu da uyarı veya cezaya tabi midir?
 
Eğer bunu geliştirirseniz bir yapımcı olarak bu aleti kullanacağım. Şu ana denk internette daha Türkçe yazım yanlışlarını falan düzelten bir alet ya da yazılıma rastlamadım ve yapılmadı da. Gerçekten işimi çok görür. Sizi de ve internetteki alanınız olan, siz buna "forum" dersiniz, yerinizi de önerirdim ve öneririm başkalarına eğer bunu geliştirirseniz. İki bir şey yeterli olmaz yani. Geliştirin bunu.
 
Merhaba! Bugün yepyeni bir özellik ile karşınızdayız.

yazım düzeltme aracı

Bu araç, kullanıcıların sık yaptığı yazım hatalarını mümkün olduğunca düzelterek moderasyon ekibi'ne kolaylık sağlaması amacıyla geliştirildi ama artık siz de yazdıklarınızı anında kontrol edip tek tuşla düzeltebilirsiniz!

nasıl kullanılır?

Mesajınızı, konunuzu yazdıktan sonra gönder butonuna basmadan önce düzelt butonuna basmak birçok durumda tek başına yeterli olacaktır.
  • Eğer satır sonlarında nokta kullanmadıysanız Nokta seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  • Her kelimeyi büyük harfle yazma veya metnin tamamını büyük harflerle yazma gibi bir alışkanlığa sahipseniz Büyük harf seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
fakat...

Bunun tek başına yeterli olmadığı durumlar olabilir. Mesajınızın bir kısmı düzeltilirken bir kısmı düzeltilemeyebilir veya yanlış düzeltilebilir!

İşte bunun farkına varmak, gereken kontrolü ve sonrasında ilave düzenlemeyi yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır!

İyi deneyimler!

Mükemmel ötesi bir özellik hayat kurtarıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı