Yazım Denetimi

Yönetim tarafından belirleniyor. İsteğe özel verilmiyor sanırsam. :)

Hani belirli bir tarifi de yok.

Yönetimin insiyatifi ya da kararı. :)

İnisiyatif olacak hocam, hemen 1 saatlik ban rica ediyorum. Biraz da siz çekin, biz yazsak hemen banlarsınız ama. :)
Bu arada "insiyatif" yazınca "inisiyatif" olarak düzeltmiyor, mobilde düzeltme yerini göremedim. Onu düzeltmenizi rica ederim.

Gerçekten çok iyi olmuş, yetki alabilirsem kelimeler ile de ilgilenmek isterim. Az önce kurcalayıp geri bildirim yerini buldum, onun sayesinde "insiyatif" kelimesini "inisiyatif" olarak düzeltiyor. Herkes bu şekilde yanlış kelimeleri bildirirse birkaç haftaya TDK'den daha iyi olur burası. :) Elinize sağlık, güzel bir çalışma.

Noktadan önce boşluk varsa düzeltiyor. Hoş bir şey. Ama ben cümle içerisinde .exe gibi bir ifade kullandığımda sapıtıyor.
İster istemez eğitim hayatında da düzgün yazmak gerektiği için ben pek sıkıntı çekmiyorum. Sıkıntı çeken arkadaşlar için yararlı olabilir.
Düzelt butonuna basmasına rağmen hatalı mesaj yollayıp yediği cezanın haksız olduğunu iddia edecek kişileri görmek için sabırsızlanıyorum.
Acaba bu sistem hata olmayan bir yerde hata oluşmasını sağlar mı?
Düzletme kısmını kapatma seçeneği hoş olurdu. Benim için fazla yer kaplıyor. Aşağıdaki butonlara erişmem zorlaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı