Yazın çalışılabilecek yer önerisi

İş konusunu baya bir araştırdım ciddi anlamda anlattığım gibi sanayiye giden arkadaşlarım fln en fazla 2k alıyor haftalık bende dayımın gazetesinde çalışacağım bu yaz sanayi maaşı kafamı karıştırdı

İş konusunu bayağı bir araştırdım ciddi anlamda anlattığım gibi sanayiye giden arkadaşlarım falan en fazla 2K alıyor haftalık bende dayımın gazetesinde çalışacağım bu yaz sanayi maaşı kafamı karıştırdı.

Bu çocuğun trol olduğunu düşünüyorum millet de ciddi ciddi nasıl 1K filan yazmışta böyle bir şeyin olması mümkün değil muhtemelen insanlarla makara yapmak için açtı konuyu.

Bu çocuğun trol olduğunu düşünüyorum millet de ciddi ciddi nasıl 1K filan yazmışta böyle bir şeyin olması mümkün değil muhtemelen insanlarla makara yapmak için açtı konuyu.

Bak kardeş arkadaşlarım var sanayide çalışıyorlar tek tek sordum ayrıca MESEM'de okuyan arkadaşım var 6K oradan sanayi de ustası ise haftalık maksimum 2K veriyor ayrıca ne kullandın da bu konudan makara yapmak istediğimi anladın?

Hocam sanayi öneririm ezilirsiniz falan diyebilirler ama parası çok iyi çekilir bence 3 ay zaten, haftalık ortalama sizin yaşınıza göre 3-5-K arası veriyorlar.

Hocam derdiniz para mı iş mi?

Sanayide kimi yer az verir kimi yer çok, ama iş edinirsiniz, en kötü ağzınız laf yapar ve çevre edinirsiniz. İleride bir yere gelemezseniz gidecek kapınız olur.

Ancak derdiniz para ise elbette kafe, otel, restaurant gibi yerlerde de para kazanabilirsiniz.

Eğer iş bulamam diyorsanız gidip su alıp pazarda satın, bütün gününüzü buna ayırın yine gayet iyi kazanırsınız. Hem de kendi işinizi yapmış olursunuz.

Bak kardeş arkadaşlarım var sanayide çalışıyorlar tek tek sordum ayrıca MESEM'de okuyan arkadaşım var 6K oradan sanayi de ustası ise haftalık maksimum 2K veriyor ayrıca ne kullandın da bu konudan makara yapmak istediğimi anladın?

Dostum hangi ildesin söyle bizde bilelim bende güneydoğu'dayım verilen ücretleri az çok biliyoruz arkadaşlarınında her söylediğini inanma.

Dostum hangi ildesin söyle bizde bilelim bende güneydoğu'dayım verilen ücretleri az çok biliyoruz arkadaşlarınında her söylediğini inanma.

Adıyaman'da yaşıyorum 2 senedir buradayım. Babam polis olduğundan dolayı çok sık il değiştiriyoruz ondan belirtmek istemedim
Kardeşli mardeşli konuşma aslanım benden yaşça küçüksün! Söylediğin şeylerin gram gerçekçiliği yok.

Ben büyüklerime saygısızlık etmem benden yaşça büyük olduğunuz için soru soruyorum sen bana troll ve yalancı olduğumu söylüyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı