matematiğingüleryüzü
Centipat
Sen hangi ildesin önce onu söyle?Maaş konusunu araştıracağım ama tahmince güneydoğuda ki Kürt halkı böyle zengin oluyor.
Sen hangi ildesin önce onu söyle?Maaş konusunu araştıracağım ama tahmince güneydoğuda ki Kürt halkı böyle zengin oluyor.
İş konusunu bayağı bir araştırdım ciddi anlamda anlattığım gibi sanayiye giden arkadaşlarım falan en fazla 2K alıyor haftalık bende dayımın gazetesinde çalışacağım bu yaz sanayi maaşı kafamı karıştırdı.
Bu çocuğun trol olduğunu düşünüyorum millet de ciddi ciddi nasıl 1K filan yazmışta böyle bir şeyin olması mümkün değil muhtemelen insanlarla makara yapmak için açtı konuyu.
Bu çocuğun trol olduğunu düşünüyorum millet de ciddi ciddi nasıl 1K filan yazmışta böyle bir şeyin olması mümkün değil muhtemelen insanlarla makara yapmak için açtı konuyu.
Bak kardeş arkadaşlarım var sanayide çalışıyorlar tek tek sordum ayrıca MESEM'de okuyan arkadaşım var 6K oradan sanayi de ustası ise haftalık maksimum 2K veriyor ayrıca ne kullandın da bu konudan makara yapmak istediğimi anladın?
Dostum hangi ildesin söyle bizde bilelim bende güneydoğu'dayım verilen ücretleri az çok biliyoruz arkadaşlarınında her söylediğini inanma.
Kardeşli mardeşli konuşma aslanım benden yaşça küçüksün! Söylediğin şeylerin gram gerçekçiliği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.