Yazın çalışılacak iş önerisi

Jklmn

Picopat
Daha fazla  
Lise 2. sınıfım Yaz tatiline nerelerde çalışabilirim ve çalışılacak işleri nasıl ve nerede bulabilirim. Şu ana kadar esnafları ve dükkanları gezdim Selam verdim halini hatrını sordum, eleman lazım mı dedim hepsine fakat hepsinde "değil kardeşim" cevabı aldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çalışmak için daha gençsin. Bu yaşta eğer gerçekten ihtiyacın varsa çalışman gerekir. Ancak hayatı daha iyi tanımak için erken çalışmak iyidir. Berberlerde çırak olarak başlanabilir.

En kolay bulabileceğin iş garsonluk olur. Düğün salonlarında ya da kafelerde eleman sirkülasyonu fazla olduğu için selam verdiğin yerde önlüğü takar başlarsın. Onun dışındaki esnaflar tanımadığı kişileri güven problemi gibi sebeplerle yakın çevresinden tercih ederler.

Yaşına uygun olarak berber çıraklığı, sanayi çıraklığı, dönerci çıraklığı vs. öneririm. Çevrende yüksek ihtimal komi işi çok olacaktır. Komi olmanı önermem

Lise 2. sınıfım yaz tatiline nerelerde çalışabilirim ve çalışılacak işleri nasıl ve nerede bulabilirim. Şu ana kadar esnafları ve dükkanları gezdim selam verdim halini hatrını sordum, eleman lazım mı dedim hepsine fakat hepsinde "değil kardeşim" cevabı aldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yaşadığın yer büyükşehir ise garsonluk uygun olur küçük şehirlerde esnaflar asgari ücretden az para verip 12 14 saat çalıştırabileceği enayi arıyor kendini ezdirme sana tavsiye olarak tanıdık birinin yanında çalışma genelde onlar seni keriz yerine koymaya çalışıyor alacağın paranın çok azını verirler.

Hocam eğer biraz kafanız basıyorsa bilgisayarlara internet kafede çalışabilirsiniz hem çok kazanıyolar hem de işin de zor degıl ben 2 yaz çalıştım yani 5 6 ay gibi bir süre çalıştım bir orta 8 bir de lise 1 yazlarında çalışmıştım ama arada polis riski oluyor yaş sıkıntısından ama lise 2 siniz bir sorun çıkıcağını sanmıyorum.

En kolay bulabileceğin iş garsonluk olur. Düğün salonlarında ya da kafelerde eleman sirkülasyonu fazla olduğu için selam verdiğin yerde önlüğü takar başlarsın. Onun dışındaki esnaflar tanımadığı kişileri güven problemi gibi sebeplerle yakın çevresinden tercih ederler.

Düğün salonlarında iş olarak sizce ne verirler? Uşak olmak istemem doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı