Yazın çalışmalı mıyım?

897669

Centipat
Makaleler
1
Yazın iş bulup çalışmalı mıyım? Maddi durumumuz iyi ama ben aileme yük olmayıp bazı şeyleri kendim almak istiyorum, o yüzden. Seneye staj senem, para alacağım, son senem olduğu için çalışmalı mıyım sizce, yoksa tatilin keyfini mi çıkarmalıyım?

Yazın iş bulup çalışmalı mıyım? Maddi durumumuz iyi ama ben aileme yük olmayıp bazı şeyleri kendim almak istiyorum, o yüzden. Seneye staj senem, para alacağım, son senem olduğu için çalışmalı mıyım sizce, yoksa tatilin keyfini mi çıkarmalıyım?

Durumuna göre eğer gezip, etkinliklere katılıp, yeni yerler görüp, kendini geliştirecek kurslar alacaksan çalışmak yerine bunlara yönelmen daha iyi olur. Ömrün zaten çalışarak geçecek. He dersen ki evde film dizi izleyeceğim dışarıya pek çıkmam oyun falan oynarım diye o zaman kesinlikle bir işe girmen daha iyi olur.

Çok sosyal birisi değilsen tatile gidip eğlenen biri değilsen, çok çevren yoksa çok fazla dışarı çıkmıyorsan kesinlikle git çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı