Yazın nerede çalışabilirim?

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller.
Ailemden pek para istemem istesem bile pek vermezler genelde. İkinci plandaki çocuk oldum diyelim basit şekilde çok derine inmeyelim. Yaşım 16 birkaç aya 17 olacağım 11. sınıfım. Anadolu lisesi öğrencisiyim meslek filan değil yani.

Bir işte çalışmak istiyorum ancak ne olacak bu bilmiyorum. Bilgisayarlardan anlarım, güzel kahveler yaparım çeşit çeşit makine olmadan.

Biraz sakar sayılırım. Sanayide pek çalışmak istemiyorum açıkçası yazlık da tanıdığım yok İstanbul'a da geri dönmek istemiyorum kısaca sanayi ters.

Nerelerde çalışabilirim oto yıkama desem kullanıyorlar ölü para veriyorlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
McDonald's ve Tab Gıda'da çalışabilirsin eğer yer uygunsa kurumsal firmalarda sigorta ve maaş konusun da sorun yaşamazsın hem ama düzgün şube denk gelmezse canın çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu sahibi bilgisayardan anladığını söylemiş. İşleri hzılandırsa patron için yeterli.
Pardon hocam yanlış oldu, kendim için sormuştum aslında belki arkadaş kadar anlamam ama merakım vardır. Bende yaz için meslek türü arayışındayım kararsızım konuları geziyorum.

Bir bilgisayarcının yanına girebilirsiniz hocam.
3 yıl bilgisayarcı da çalıştım ancak dayımdı kendisi. Öbür türlü bilgisayarcılar çırak almaz para karşılığı alır seni genelde kimse istemez.

Küçük esnaf tarzı yerlerde çalışma. Yazlık çalışacaksan cafe olabilir. Günlük 400 500 lira verebilirler diye düşünüyorum. Ama çalıştırma konusunda günde 12 saati bulabilirsin.
Saati sorun değil parasına bakarım.

Hocam konu sahibi bilgisayardan anladığını söylemiş. İşleri hzılandırsa patron için yeterli.
Bir kaç yere sordum ancak çoğu istemediğini söyledi.

3 ay çalışacaksın her yer köpek gibi kullanmak isteyecektir seni.
En basitinden garson/komi olabilirsin.
Bu tarz işleri düşünüyordum genelde maaş olarak tahminen ne kadar olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı