Yazın TYT matematiği bitirilir mi veya ne kadarı bitirilir?

Kkağan

Zeptopat
Daha fazla  
Selam, 10.sınıftan 11.sınıfa geçtim. Geçen senelerde LGS'ye girdiğimde 14 veya 15 net yapmıştım fakat liseye gectigimde matematiğe karşi herhangi bir ilgi göstermedim, bu sene farkına vardım ve pişmanım. Sizce bu yaz TYT matematigini bitirebilir miyim? Bitiremezsem ne kadarını bitirebilirim? YouTube'da kamp videolarına baktığımız zaman Bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma matematigini sonra ise Mert Hoca'nın, Rehber Matematik'in veya Bıyıklı Matematik'in TYT kampına başlamayi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 10.sınıftan 11.sınıfa geçtim. Geçen senelerde LGS'ye girdiğimde 14 veya 15 net yapmıştım fakat liseye gectigimde matematiğe karşi herhangi bir ilgi göstermedim, bu sene farkına vardım ve pişmanım. Sizce bu yaz TYT matematigini bitirebilir miyim? Bitiremezsem ne kadarını bitirebilirim? YouTube'da kamp videolarına baktığımız zaman bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma matematigini sonra ise mert Hoca'nın, rehber Matematik'in veya bıyıklı Matematik'in TYT kampına başlamayi düşünüyorum.

Son sene bile bitirenler var mesele ne kadar istekli ve iradeli olduğunuz. Rahat rahat bitirirsiniz.

Son sene bile bitirenler var mesele ne kadar istekli ve iradeli olduğunuz. Rahat rahat bitirirsiniz.

Evet ama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum bıyıklı matematigin temel atma kampına başlayıp sonra normal TYT kampına mi geçsem ya da sadece mert hocanin 70 günlük TYT kampını izlesem yeterli olur mu onu tam bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı