Yazlık için altyapısız, yüksek hızlı internet önerisi

Kyroesthuskara

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sayın üyeler, yazlıkta 3 ay kalacağımız için ve çoğu 12 ay taahhütlü olduğu için babam internet yerine telefon hattıma 20gb internet paketi almayı önerdi ancak mobil internet evin tüm bölümlerinde çekmiyor ya da hızı telefonda fena değil ancak bilgisayar ve PS5 kullanacağım için paylaşım yaparken sıkıntı olmaması da gerekiyor. Sizlere sorum en az 100mbps civarında hız sağlayabilecek ve istediğim özelliklerde bir sağlayıcı var mıdır?

Superbox veya Vodafone taşınabilir internetleri hem çok pahalı hem hızları düşük o nedenle ilk önceliğim değil.

Merhaba sayın üyeler, yazlıkta 3 ay kalacağımız için ve çoğu 12 ay taahhütlü olduğu için babam internet yerine telefon hattıma 20GB internet paketi almayı önerdi ancak mobil internet evin tüm bölümlerinde çekmiyor ya da hızı telefonda fena değil ancak bilgisayar ve PS5 kullanacağım için paylaşım yaparken sıkıntı olmaması da gerekiyor. Sizlere sorum en az 100Mbps civarında hız sağlayabilecek ve istediğim özelliklerde bir sağlayıcı var mıdır?

Superbox veya Vodafone taşınabilir internetleri hem çok pahalı hem hızları düşük o nedenle ilk önceliğim değil.

Altyapı varsa TurkNet yoksa gerek yok hiç alma daha iyi en azından strest yapmazsın.

Bazı arkaşlar starlink gelemsini önlemeseydi şuan böyle bir sorunumuz olmazdı, yazlık nerede olduğuna baz istasyonlarına uzaklığı nasıl bunlara bağlı olarak çözüm önerebilir.

Bazı arkaşlar starlink gelemsini önlemeseydi şuan böyle bir sorunumuz olmazdı, yazlık nerede olduğuna baz istasyonlarına uzaklığı nasıl bunlara bağlı olarak çözüm önerebilir.
Birkaç km ötede baz istasyonu var ama evin içinde çok az çekiyor.

Yurt dışından temin edebilirsem Starlink'i kullanabilir miyim?

hocam sprbox falan çekilmez en son 5 yıl önce kullandım kulllanmaz olaydım ayrıca uzak ordan da çekmez sadece sinir olurusnuz. kısacası çözümünüz yok olsa ben yapardım.

hocam sprbox falan çekilmez en son 5 yıl önce kullandım kulllanmaz olaydım ayrıca uzak ordan da çekmez sadece sinir olurusnuz. kısacası çözümünüz yok olsa ben yapardım.

Yurt dışından temin edebilirsem Starlink'i kullanabilir miyim?
800 doları gözden çıklarıyorsanız aboneliği de yapabilirseniz evet yapabilirisniz. ama nasıl sıkntılar doğar internet hızı Türkiye'de nasıl bir sitem izler bilinmez.

çok merak edşyorsanız konudan bağımsız burdan bakabilirisniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

800 doları gözden çıklarıyorsanız aboneliği de yapabilirseniz evet yapabilirisniz. ama nasıl sıkntılar doğar internet hızı Türkiye'de nasıl bir sitem izler bilinmez.

çok merak edşyorsanız konudan bağımsız burdan bakabilirisniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Starlink Roam'da yapabiliyorum ancak aylık yaklaşık 100 euro civarı olduğundan vazgeçtim.

Starlink Roam'da yapabiliyorum ancak aylık yaklaşık 100 euro civarı olduğundan vazgeçtim.

Adresinizde hiç altyapı yoksa "Türk Telekom magnet" kotalı paketleri 4, 5G hızında, limitsiz paketi 15Mbps'e kadar.

Ayrıca şehrinizde varsa yerel sağlayıcılar onları da sorgulayabilirsiniz. Yerel kablosuz internet sağlayıcıları olabiliyor uygun fiyatlı.

Sabit internet (FTTH veya VDSL olarak) Fixnet ile bir görüşünüz. Bir takvim yılı içindde 6 aya kadar hizmet dondurmayı kabul ediyorlar ancak bu süreçte ayda normal tarifenizi değil de 150 TL (KDV dahil mi, hariç mi bimiyorum) ödüyorsunuz. Diğer operatörlerde, bildiğim kadarıyla, bu "hat dondurma" uygulaması yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı