Yazlık iş tavsiyesi

Hocam reşit iseniz Flo veyahut koton, mavi gibi yerlere girin ticket veriyorlar ben bu kurumlardan birinde çalışıyorum reklam vermemek için söylemiyorum 5K alıyorum yukarıda belirttiğim gibi saatliğim 125 prim hariç 14600 cebime net giriyor. 30 saat çalışıyorum daha işe 2 ay önce başladım hiç primsiz maaş almadım primli bir 18 bir 19 aldım bir arkadaşım şok'dan bahsetmişti belki orada da çalışabilirsiniz 20 verdiğini söyledi o da ne kadar doğru bilmiyorum. Hiç market sektöründe çalışmadım.

İstanbul'da yaşıyorsan Cals Jr.da(Hamburgerci) part time çalışabilirsin, Türkiye'de fazla yaygın değiller. Teyzem orada çalışıyor bana da 15 yaş üstü aldıklarını söylemişti bu yaz ben de gideceğim. Ücret hakkında net bilgim yok.
Hocam bu arada sigorta kaydı da yapıyorlar.

Hocam reşit iseniz Flo veyahut koton, mavi gibi yerlere girin ticket veriyorlar ben bu kurumlardan birinde çalışıyorum reklam vermemek için söylemiyorum 5K alıyorum yukarıda belirttiğim gibi saatliğim 125 prim hariç 14600 cebime net giriyor. 30 saat çalışıyorum daha işe 2 ay önce başladım hiç primsiz maaş almadım primli bir 18 bir 19 aldım bir arkadaşım şok'dan bahsetmişti belki orada da çalışabilirsiniz 20 verdiğini söyledi o da ne kadar doğru bilmiyorum. Hiç market sektöründe çalışmadım.
Marketlere hiç bulaşmayın bence hocam. Migros'ta haftada 1 gün izniniz oluyor diye biliyorum, 1 tanıdığım çalışıyordu.

Hocam bu arada sigorta kaydı da yapıyorlar.

Marketlere hiç bulaşmayın bence hocam. Migros'ta haftada 1 gün izniniz oluyor diye biliyorum, 1 tanıdığım çalışıyordu.

Part time çalışırsa 3 gün oluyor bu arada evet 1 gün izniniz oluyor benim bahsettiğim yer de öyle maalesef para kolay kazanılmıyor. Benim tavsiyem okuyan bir insan part time çalışsa yeter zaten günümüzde bir öğrenciye 13500 veyahut 16 arası para yeterli oluyor bu dönemde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı