Yazlıkta kullanmak için internet sağlayıcısı tavsiyesi

Ben de TurkNet'i düşünüyorum ama 140 lira olmuş ondan dolayı biraz tereddüt ettim ama başka sağlayıcılar da varsa tavsiyelere açığım teşekkürler bunu değerlendireceğim
Turknet'in 140 TL olmasının sebebi Türk Telekom'un Haziran'da %70'lik bir zam yapacak olması. Yani Telekom'a geçmek istiyorsanız Haziran'dan önce taahhüt imzalamanız gerekecek. Ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, eğer geçici olarak gidecekseniz, Türk Telekom size 2 yıl taahhüt imzalatacak ve 2 yıl boyunca o parayı ödemek zorunda kalacaksınız. "2 yıl taahhüt yasal değil" diyenler için; firmalar cayma bedelini "ceza" olarak değil de, "indirimi geri talep etme" olarak alıyorlar, bu yüzden cezai bir bedel olarak geçmiyor. Yani böyle tüketici hakem heyetine başvursanız bile madur olursunuz.
Turknet 140 TL ama istediğiniz zaman çıkıyorsunuz, her türlü taahhütlü bir firmaya geçmekten daha kârlı. Ayrıca Superbox, Redbox gibi hizmetler kesinlikle size vadettikleri hızı stabil olarak veremiyorlar, "4.5 G" hızını günün sadece belirli saatlerinde alabiliyorsunuz. Ve ping sorunu yüzünden 2 kişilik coop oyunlar dışında çok oyuncunun bulunduğu oyunları hiçbir şekilde oynayamıyorsunuz.
Turknet'in 140 TL olmasının sebebi Türk Telekom'un Haziran'da %70'lik bir zam yapacak olması. Telekom zammından neden Turknet etkileniyor derseniz, Turknet telekom altyapısını kiralayarak size internet veriyor. Yani Telekom'a geçmek istiyorsanız Haziran'dan önce taahhüt imzalamanız gerekecek. Ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, eğer geçici olarak gidecekseniz, Türk Telekom size 2 yıl taahhüt imzalatacak ve 2 yıl boyunca o parayı ödemek zorunda kalacaksınız. "2 yıl taahhüt yasal değil" diyenler için; firmalar cayma bedelini "ceza" olarak değil de, "indirimi geri talep etme" olarak alıyorlar, bu yüzden cezai bir bedel olarak geçmiyor. Yani böyle tüketici hakem heyetine başvursanız bile madur olursunuz.
Turknet 140 TL ama istediğiniz zaman çıkıyorsunuz, her türlü taahhütlü bir firmaya geçmekten daha kârlı. Ayrıca Superbox, Redbox gibi hizmetler kesinlikle size vadettikleri hızı stabil olarak veremiyorlar, "4.5 G" hızını günün sadece belirli saatlerinde alabiliyorsunuz. Ve ping sorunu yüzünden 2 kişilik coop oyunlar dışında çok oyuncunun bulunduğu oyunları hiçbir şekilde oynayamıyorsunuz.

TurkNet'in 140 TL olmasının sebebi Türk Telekom'un Haziran'da %70'lik bir zam yapacak olması. Yani Telekom'a geçmek istiyorsanız Haziran'dan önce taahhüt imzalamanız gerekecek. Ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, eğer geçici olarak gidecekseniz, Türk Telekom size 2 yıl taahhüt imzalatacak ve 2 yıl boyunca o parayı ödemek zorunda kalacaksınız. "2 yıl taahhüt yasal değil" diyenler için; firmalar cayma bedelini "ceza" olarak değil de, "indirimi geri talep etme" olarak alıyorlar, bu yüzden cezai bir bedel olarak geçmiyor. Yani böyle tüketici hakem heyetine başvursanız bile mağdur olursunuz.
TurkNet 140 TL ama istediğiniz zaman çıkıyorsunuz, her türlü taahhütlü bir firmaya geçmekten daha kârlı. Ayrıca Superbox, Redbox gibi hizmetler kesinlikle size vadettikleri hızı stabil olarak veremiyorlar, "4.5 g" hızını günün sadece belirli saatlerinde alabiliyorsunuz. Ve ping sorunu yüzünden 2 kişilik co-op oyunlar dışında çok oyuncunun bulunduğu oyunları hiçbir şekilde oynayamıyorsunuz.

Benim pingim PUBG Mobile'de günün her saatinde 100'den yüksek olmuyor. Birkaç oyunda daha denedim genellikle 100ü geçmiyor.

TurkNet'in 140 TL olmasının sebebi Türk Telekom'un Haziran'da %70'lik bir zam yapacak olması. Yani Telekom'a geçmek istiyorsanız Haziran'dan önce taahhüt imzalamanız gerekecek. Ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, eğer geçici olarak gidecekseniz, Türk Telekom size 2 yıl taahhüt imzalatacak ve 2 yıl boyunca o parayı ödemek zorunda kalacaksınız. "2 yıl taahhüt yasal değil" diyenler için; firmalar cayma bedelini "ceza" olarak değil de, "indirimi geri talep etme" olarak alıyorlar, bu yüzden cezai bir bedel olarak geçmiyor. Yani böyle tüketici hakem heyetine başvursanız bile mağdur olursunuz.
TurkNet 140 TL ama istediğiniz zaman çıkıyorsunuz, her türlü taahhütlü bir firmaya geçmekten daha kârlı. Ayrıca Superbox, Redbox gibi hizmetler kesinlikle size vadettikleri hızı stabil olarak veremiyorlar, "4.5 g" hızını günün sadece belirli saatlerinde alabiliyorsunuz. Ve ping sorunu yüzünden 2 kişilik CO-OP oyunlar dışında çok oyuncunun bulunduğu oyunları hiçbir şekilde oynayamıyorsunuz.

Evet %70'lik zammı duymuştum mesut çevik'in kanalından bu fiyat değişmeyecek değil mi?
Bence de taahhütsüz internet her zaman iyidir.
Başka tavsiye var mı TurkNet'ten başka bir sağlayıcı.

Evet %70'lik zammı duymuştum mesut çevik'in kanalından bu fiyat değişmeyecek değil mi?
Millenicom, Netspeed gibi firmalar da taahhütsüz ve aynı sistemde internet sunuyorlar. Herkesin Turknet önermesinin sebebi daha büyük ve tanınan bir marka olması. Ayrıca aynı paraya kendi altyapılarında gigabit internet sunuyorlar, kendi adresimize getirmeleri için duacıyız.

Bir zam talebi bu kadar hızlı BTK tarafından kabul edilebiliyorsa bence kolay kolay değişmez.

Bir zam talebi bu kadar hızlı BTK tarafından kabul edilebiliyorsa bence kolay kolay değişmez.

Teşekkürler hocam kafamda bir iki soru işareti vardı giderdin sağ olasın

Son bir şey soracağım hocam eskiden TurkNet'in davet koduyla 1 ay ücretsiz olayı vardı o devam ediyor mu?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam kafamda bir iki soru işareti vardı giderdin sağ olasın

Son bir şey soracağım hocam eskiden TurkNet'in davet koduyla 1 ay ücretsiz olayı vardı o devam ediyor mu?
Evet, fakat onda bir tanıdığının davet kodu ile girmeni tavsiye ederim, çünkü bu sistemde davet kodunu aldığın kişinin düzenli olarak faturasını ödemesi gerekiyor. İnternetteki random kodlardan ne olacağı belli olmaz.

Hazirana kadar değişmeyecek bunun garantisini kendileri veriyorlar fakat Haziran'dan sonra büyük ihtimal yine fiyat değişecek gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı