DEÜ ve Hacettepe de İİBF içinde olup olmadığını bilmiyorum bunu araştırırsan iyi olur. Bazıları uygulamalı oluyor.Bazı Üniversitelerin YBS Bölümü İİBF de bulunuyor. Her türlü iktisat dersleri alacaksın yani YBS okusan daha iyi olur. Bilgisayar alanı da olduğu için kariyer planlamanı ona göre yapabilirsin. İster bilgisayar alanından ister İİBF'den aldığın derslere yönelik. Bu İktisat, İşletme, Muhasebe olabilir.
İş ve gelecek anlamında YBS iktisat boğaziçinde olmadıktan sonra zor.
Bazı üniversitelerin YBS bölümü İİBF de bulunuyor. Her türlü iktisat dersleri alacaksın yani YBS okusan daha iyi olur. Bilgisayar alanı da olduğu için kariyer planlamanı ona göre yapabilirsin. İster bilgisayar alanından ister İİBF'den aldığın derslere yönelik. Bu iktisat, işletme, muhasebe olabilir.
DEÜ ve Hacettepe de İİBF içinde olup olmadığını bilmiyorum bunu araştırırsan iyi olur. Bazıları uygulamalı oluyor.
Hocam daha çok meslek odaklı uygulamalı bilimler fakültesi dersten çok mesleğine odaklanır.Hocam iki bölüm de İİBF içerisinde fakat uygulamalı olursa ne farkı oluyor onu öğrenebilir miyim?
Hocam daha çok meslek odaklı uygulamalı bilimler fakültesi dersten çok mesleğine odaklanır.
Ortalama bir sıralama geldi DEÜ YBS düşünüyorum ama iktisat okusam mi o da aklımda Hacettepe tutuyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.