YBS okunur mu?

Bana göre hukuk, tıp gibi bölümler dışında okumak çok gereksiz artık. Tabii çok iyi üniversitelere gidilmediği takdirde. Ben olsam hukuk seçerdim. Yazılım için okumaya pek de gerek yok ben siber güvenlik okudum iki sene fakat 1.5 yıldır web geliştirici olarak çalışıyorum.

Yazılım alanında diploma olmadan da güzel paralar ve kariyer elde edilebilir fakat büyük işlerin altına imza atılmaz diploma şart diye düşünüyorum.
 
Bana göre hukuk, tıp gibi bölümler dışında okumak çok gereksiz artık. Tabi çok iyi üniversitelere gidilmediği takdirde. Ben olsam hukuk seçerdim. Yazılım için okumaya pek de gerek yok ben siber güvenlik okudum iki sene fakat 1.5 yıldır web geliştirici olarak çalışıyorum.
500K sıralamalı işletme bile hukuktan iyidir İstanbul, Ankara hukuk ile şırnak arasında fark yoktur YBS eşit ağırlığın en iyi bölümüdür.

Boğaziçi Marmara gibi yerlerden mezun olunursa yurt dışı imkanı yüksek olur mu acaba?
olmaz üiversitenin bir önemi yok yurtdışı için
 
500k sıralamalı işletme bile hukuktan iyidir İstanbul, Ankara hukuk ile Şırnak arasında fark yoktur YBS eşit ağırlığın en iyi bölü müdür?

Olmaz üiversitenin bir önemi yok yurt dışı için.

Mıs yurt dışında rağbet görüyor mu hocam?
 
@41326 Size bir şey soracaktım. Ben şu anda denizcilik fakültelerinde okuyan bir öğrenciyim. Şu anda udemy eğitimleri olsun github kaynakları olsun kendimi denizde siber güvenlik alanında kendimi geliştirmeye çalışıyorum hatta Gebze teknik üniversitesinde önlisans siber güvenlik programının iö sü olsa onunda okuyacağım.Bana bir öneriniz olur mu acaba. Müsati olunca mesajıma dônerseniz sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı