YBS seçilmeli mi?

ismailkrmk

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sıralamam ve tercih düşüncem bu şekilde, İzmir'de yaşıyorum. Ortalama B2 İngilizcem var ve YBS okurken kendimi geliştireceğimi düşünüyorum. Bu yüzden mezuna kalmak istemiyorum, hatta yatay geçiş ile İzmir'e yakın bir yere geçebilirim. Sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_3901.jpeg
    IMG_3901.jpeg
    359,9 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_3902.jpeg
    IMG_3902.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 140
Hocam YBS kesin istiyorsanız neden Uluslararası Ticareti de yazdınız ki ? Yatay geçiş işi bir tık sıkıntılı hocam, sınav kolay oluyormuş fakat az kontenjan ve çok talep olduğundan kesin gözüyle bakmayın bence. YBS bölümü geniş alan, kendinizi geliştirebilirseniz iş istihdamı çok yüksek olan bölümlerden.

Sıralamam ve tercih düşüncem bu şekilde, İzmir'de yaşıyorum. Ortalama B2 İngilizcem var ve YBS okurken kendimi geliştireceğimi düşünüyorum. Bu yüzden mezuna kalmak istemiyorum, hatta yatay geçiş ile İzmir'e yakın bir yere geçebilirim. Sizce ne yapmalıyım?

Bu listede Uluslararası Ticaret gelecek gibi duruyor sana, hayırlısı.

Hocam YBS kesin istiyorsanız neden Uluslararası Ticareti de yazdınız ki ? Yatay geçiş işi bir tık sıkıntılı hocam, sınav kolay oluyormuş fakat az kontenjan ve çok talep olduğundan kesin gözüyle bakmayın bence. YBS bölümü geniş alan, kendinizi geliştirebilirseniz iş istihdamı çok yüksek olan bölümlerden.

Bence de, bu yatay geçişe çok ümit bağlıyor öğrenciler. Ayrıca ben de katılıyorum, YBS isteyen birinin Uluslararası Ticaret ile pek alakası olmaz, çok uzak iki farklı bölüm.

Hocam açıkta kalmamak için düşünüyordum

Bu listede uluslararası ticaret gelecek gibi duruyor sana, hayırlısı.

Bence de, bu yatay geçişe çok ümit bağlıyor öğrenciler. Ayrıca ben de katılıyorum, YBS isteyen birinin uluslararası ticaret ile pek alakası olmaz, çok uzak iki farklı bölüm.

Niye uluslararası ticaret gibi gözüküyor hocam sıralamadan kaynaklı mı?

Merhaba @ismailkrmk. Eşit Ağırlık 197.000 sıralama ile Kapadokya Üniversitesi tam burslu Yönetim Bilişim Sistemleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri, ve Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı