Müfredata baktım da seçemedim.O okulunun sitesine gir ve müfredatlarına bak mesela istatistik demiş arkadaş YTÜ yazılım ağırlıklı ilen Marmara'da ekonomi dersleride var kendin gidip müfredata bakıcan.
Müfredata baktım da seçemedim.O okulunun sitesine gir ve müfredatlarına bak mesela istatistik demiş arkadaş YTÜ yazılım ağırlıklı ilen Marmara'da ekonomi dersleride var kendin gidip müfredata bakıcan.
Müfredata baktım da seçemedim.
Hocam Bilecik dışındaki yerler çok kötü bence orayı yaz derim ben.Sıralamamız aşağı yukarı yakın ve ben de YBS istiyorum zaten daha önce de "bölüm tavsiyesi" başlıklı konumda bana yardımcı olmuştun, belki hatırlarsın oradaki konuşmamızdan sonra ve biraz araştırmamın ardından YBS istediğimi fark ettim. Son bir haftadır sürekli üniversite bakıyorum ancak sıralamam nedeniyle olduğum yerde sayıyorum hep aynı üniversiteler karşıma çıkıyor. İstanbul için birçok mantıklı ve farklı tercih var aslında ancak çok İstanbul istediğim söylenemez o yüzden okul listem çok azalıyor. Yani kısaca istediğimiz bölüm ve puanların birbirine yakın olması sebebiyle fikirlerini ve önerilerini önemsiyorum. Bana önerebileceğin nereler var ayrıca sen ne karar verdin?
Biraz baktım ama küçük yer olduğu için içim çok ısınmıyor ayrıca bildiğim kadarıyla bu bölümün iş imkanları için sağlam network büyük bir artı oluyor bunun için de ne kadar uygun bilemiyorum. Yukarıda belirtmedim ancak özel üniversiteler de önerebilirsin çünkü bir tık daha büyük şehir olsun kafasındayım. Bu aralar Ankara'daki özel üniversitelere bakıyorum mesela orası hakkında da fikirlerin varsa paylaşmanı isterim. Bilecik için de çok derin bir araştırma yapamadım gündüz daha derinlemesine bakacağım.Hocam Bilecik dışındaki yerler çok kötü bence orayı yaz derim ben.
| 101411116 | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) | EA | ERZURUM | Devlet | 318,64201 | 302188 |
| 100810374 | AKSARAY ÜNİVERSİTESİ | Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) | EA | AKSARAY | Devlet | 313,22915 | 330326 |
| 101930083 | BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ | Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (İÖ) | EA | BİLECİK | Devlet | 313,21975 | 330386 |
| 101430555 | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (İÖ) | EA | ERZURUM | Devlet | 305,35358 | 375772 |
Hepsi şehir olarak uzak bana maalesef. Büyük şehir istiyorum ve puanıma göre zor farkındayım.EA kısmında ben de aynı sıra aralığında olduğum için bu bölümün sıralamalarına baktığımda bu puan aralığında yazılabilecek bana göre "en mantıklı" yerlerin aşağıdaki liste olduğunu gördüm. Ancak bana kalırsa ilk üçünün gelme ihtimali çok düşük zira bölüm her sene 100-50bin arası ileri atmış. Bir ihtimal 4. seçenek gelebilir ikinci öğretim de olsa. Ayrıca Trabzon Üniversitesi ve Fırat Üniversitesine bu bölüm bu sene yeni açılıyor sıralaması henüz yok değerlendirilebilir.
101411116 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) EA ERZURUM Devlet 318,64201 302188 100810374 AKSARAY ÜNİVERSİTESİ Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) EA AKSARAY Devlet 313,22915 330326 101930083 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (İÖ) EA BİLECİK Devlet 313,21975 330386 101430555 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (İÖ) EA ERZURUM Devlet 305,35358 375772
Hocam bence gerçekten çalışacaksan bırak. İleride çok rahat edersin,pişman olacağın bir hamle yapma.Ya gerçekten şu bir haftada o kadar fazla bakıyorum ki bıktım mezuna bırakmayı düşünüyorum ancak bir senemi heba etmek istemiyorum bie
Hepsi şehir olarak uzak bana maalesef. Büyük şehir istiyorum ve puanıma göre zor farkındayım.
Eskişehir falan da olabilir bu arada
Hocam bence gerçekten çalışacaksan bırak. İleride çok rahat edersin, pişman olacağın bir hamle yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.