YBS’ci yönetir mühendis kod yazar mantığı pek doğru değil. Kimse ybs lisans eğitimi almış birini yönetimde görecek kadar güvenmez. Mühendislik diploması lisans seviyesindeki en değerli diplomadır iktisat yükseği yaparken bile iktisat diplomasından diğerlidir mühendis diploması öyle söyleyeyim. Yönetimde de mühendislik diploması + tecrübe + mba hatta tek başına endüstri mühendisliği diploması kesinlikle ybslinin önüne geçer.ybsyi ben bütün bilgisayar bölümlerinin atası olarak görüyorum mesela yapay zeka bilgisayar ve yazılım gibi mühendislikleri bitirdi. artık iş dünyası yönetici yani ybs mezunları arıyor. üretim kısmı artık yapay zekanın elinde.
ybsyi ben bütün bilgisayar bölümlerinin atası olarak görüyorum mesela yapay zeka bilgisayar ve yazılım gibi mühendislikleri bitirdi. artık iş dünyası yönetici yani ybs mezunları arıyor. üretim kısmı artık yapay zekanın elinde.
Bu arkadaş troll, ciddiye almayın. Sahte hesaplar açarak yazılım ile alakalı tüm bölümleri kötülemeye çalışıyor, kendisi yazılımcı bile değil muhtemelen YBS veya Yazılım-Bilgisayar Mühendisliği tutturamamış birisi. Eski kullanıcı adı Titanx inatla sahte hesaplar açarak yazılım bölümlerini kötülemeye çalışıyor kendi ne okuyor belli değil ama kesinlikle yazılımcı değil önemsemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.