YBS üniversite önerisi

Teşekkür ederim ama İstanbul içi lazım bana, ışık ı devletlerden sonra en başa yazacağım galiba diğerlerine göre daha iyi duruyor.

İü'nün ders programını inceledim ve çok şaşırdım. Machine learning, mobil, oyun, blokchain, mining programlama dersleri var. Bu saydıklarımın çoğı YBS'lerde olmaz yazılım mühlerde olur. Anlayacağınız yazılım ağırlığı çok çok iyi iü'nün beni de cezbetti :)
 
Valla hocam 42k sıralama ile 1. sıraya Marmara YBS Almanca, 2. sıraya da İstanbul YBS İngilizce yazıp tercihi veriyorum ben açıkta kalırsam bi sene daha okurum allah kerim :D
 
Aydın üni ingilizce ybs açmış bu sene. Aydın üni hakkında neler biliyorsunuz? Haliç, İstinye ve Aydın ı neye göre sıralamalıyım?
 
Tebrikler. Sıralamanız bayağı iyiymiş. Yaşar Üniversitesi YBS bölümü nasıldır? Hazırlıkta mısınız yoksa bölümde mi?
Hazırlığı atladım ve 1. sınıfı tamamladım.Şöyle söyleyebilirim;
Yazılım,pc ve ybs bölümleri yaşar'da HOCALAR sayesinde kaliteli.Ama okul olarak pek önereceğim bir okul olmaz.(öğrenci ortamı,aşırı küçük kampüs ve rektörlüğün ilgisizliği).Bizim bölümdeki prof'lar cidden çok iyi.2 tanesi asker ve yurtdışı kökenli yazılımcı.Bölüm için öneririm ama öğrenci ve kampüs ortamı için pek bir şey beklemeyin.Ha birde ybs özelinde okulun italya'da staj gibi bir olanağı da var aklınızda bulunsun.
 
Hazırlığı atladım ve 1. sınıfı tamamladım. Şöyle söyleyebilirim;
Yazılım, pc ve ybs bölümleri yaşar'da HOCALAR sayesinde kaliteli ama okul olarak pek önereceğim bir okul olmaz(öğrenci ortamı, aşırı küçük kampüs ve rektörlüğün ilgisizliği). Bizim bölümdeki prof'lar cidden çok iyi. 2 tanesi asker ve yurtdışı kökenli yazılımcı. Bölüm için öneririm ama öğrenci ve kampüs ortamı için pek bir şey beklemeyin. Ha birde ybs özelinde okulun İtalya'da staj gibi bir olanağı da var aklınızda bulunsun.
Bilgi ve görüşünüz için teşekkür ederim.
 
Bilgi ve görüşünüz için teşekkür ederim.
Rica ederim herhangi sorunuzu cevaplayabilirim.Bir de youtube'da "Çetin Kaan Yönetim Bilişim Sistemleri" yazınca bizim okulda bu sene mezun olacak ve microsoft türkiye temsilcisi olan ybs öğrencisinin videoları var.Bir videosu 27dk'lık ve onun altında yaşar'da ybs hakkında da 1-2 soru cevaplamıştı.Oradan da detaylı bilgi alabilirsin.Daha fazla bilgi vermekten de mutluluk duyarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı