YDT 60 net TYT 60 net sıralaması nasıl olur?

2021e gore 12-13K geliyor diger yillara gore 20k ve alti

Hocam 2021'e göre bakmayın bence o yıl TYT zordu bu yıl değil yanıltıcı olabilir o sıralamalar. Ama bu yılki YDT'de 2021'e göre zordu bu yüzden tam olarak bilemeyiz ne geleceğini fakat tahmin yapacaksak 15-20K arası diyorum. 20K'den kötüsünün geleceğini sanmıyorum ama daha iyisi de gelebilir hiç belli olmaz bu yıl çok farklı olacak sıralamalar.

Hocam 2021'e göre bakmayın bence o yıl TYT zordu bu yıl değil yanıltıcı olabilir o sıralamalar. Ama bu yılki YDT'de 2021'e göre zordu bu yüzden tam olarak bilemeyiz ne geleceğini fakat tahmin yapacaksak 15-20K arası diyorum. 20K'den kötüsünün geleceğini sanmıyorum ama daha iyisi de gelebilir hiç belli olmaz bu yıl çok farklı olacak sıralamalar.
Haklisiniz hocam peki hangi siralamadan sonra mezuna birakmaliyim

İngilizce ogretmenligi istiyorum. Batida okumak istiyorum en uzak cukurova oyle soyleyeyim. İmkanlarinin iyi olmasini istiyorum her anlamda

Hocam yani o zaman sonuçlarınız açıklanınca istediğiniz üniversiteyi tutuyorsa gidin. Eğer diyorsanız ki ben mezuna kalır bu netlerin çok çok iyisini yaparım o psikolojiyi kaldırabilirim işte o zaman mezuna kalabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı