Matematik yapamadığım için yani 5-6 arası yapabiliyorum, bu netlerle hangi üniversiteler gelir? Ya da mezuna bırakıp TYT'ye daha iyi mi çalışmalıyım ne önerirsiniz? İngilizce öğretmenliği bölümü istiyorum.
Ne yaptınız?Matematik yapamadığım için yani 5-6 arası yapabiliyorum, bu netlerle hangi üniversiteler gelir? Ya da mezuna bırakıp TYT'ye daha iyi mi çalışmalıyım ne önerirsiniz? İngilizce öğretmenliği bölümü istiyorum.
Ne yaptınız?
YDT gerçekten kolay mı? Bende İngilizce Öğretmenliği okumak istiyorum.Mezuna bıraktım, matematik ağırlıklı tekrar çalışıyorum. Geçen sene 60 net YDT 40 net TYT yapmıştım ama YDT de çok beleş soruları kaçırdım heyecandan , bu sene fulle yakın yapmayı umuyorum YDT de.
Bunu okuyan 12'ler varsa eğer, dostlar kesinlikle mezuna kalmayın, dersinize hiç olmadiğı kadar asılın ve ilk senesinde halletmeye bakın derim. Çalışmaya başlamadan önce çok afalladim psikolojik olarak çok boşluğa düştüm.
Son senelerde normalden daha zor soruyorlar.YDT gerçekten kolay mı? Bende İngilizce Öğretmenliği okumak istiyorum.
Son senelerde normalden daha zor soruyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.