YDT çalışan için TYT iki ayda yetişir mi?

idvaddict

Femtopat
Daha fazla  
YDT'ye gireceğim, AYT'ye girmeyeceğim. YDT netlerim 70 gibi bir şey, Türkçe netlerim 33 net gibi bir durumda. Bugünden itibaren iki ayda yetişir mi? İngilizce dili ve edebiyatı okumak istiyorum, Hacettepe ya da Ege var aklımda. Boun imkansız maalesef her ne kadar şehir değiştirmek istemesem de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik için ilk 12 konu + problemle 15 net üstüne fen için de garanti konularla 10 net üstüne gidilir Türkçe netin iyi durumda yanlışlarına yönel. Ben YDT'de 37 civarı yapıyorum 2 ayda 65 olur mu?

Matematik için ilk 12 konu + problemle 15 net üstüne fen için de garanti konularla 10 net üstüne gidilir Türkçe netin iyi durumda yanlışlarına yönel. Ben YDT'de 37 civarı yapıyorum 2 ayda 65 olur mu?

Nerelerde yanlış yaptığını kontrol edip onların üstüne düşmeye çalış, çözmediysen geçen senenin çıkmış sorularını çöz. Ben çözdüğümde hata yaptığım sorular genelde cümlenin anlamını bozan parçayı bulun tarzı sorular oluyordu. Kelimelerde sorunun varsa kelime çalış, çok kasmadan çalış arada filmlerden ya da şarkılardan kapmaya çalış sıkılırsan. Paragraflarda nasılsın bilmiyorum ama eğer onlarda zorlanıyorsan şu son 2 ayda ince de olsa İngilizce kitaplar okuyarak belki okumanı geliştirebilirsin, oradan da kapacağın kelimeler senin yararına olacaktır zaten her türlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı