YDT için dershaneye gitmek şart mı?

900672

Yoctopat
11.sınıfım, YDT netim 20 yani hatta sınava girince bir ara yanlışlar doğruları da götürüyor diye 4 net bile geldi eksiğim var ama daha 11, sonuçta sizce gitmem gerek mi? Evde kendi kendime yetinemez miyim? Yani istediğim öyle 70-80 ne falan da değil yani.

11.sınıfım, YDT netim 20 yani hatta sınava girince bir ara yanlışlar doğruları da götürüyor diye 4 net bile geldi eksiğim var ama daha 11, sonuçta sizce gitmem gerek mi? Evde kendi kendime yetinemez miyim? Yani istediğim öyle 70-80 ne falan da değil yani.

Netleriniz bayağı düşükmüş. Dil için şüpheniz varsa kursa gidebilirsiniz. YDT'deki seviye ile dershanede öğretilen İngilizce veya hangi dil iseniz çok fark olacağını düşünüyorum.

İsteğin 70 değilse bence halledersin.

Hiç bir şey için bir şart yok her şey sende bitiyor. Ben dersaneye zamanında ortam olsun insanları görüp ders çalışıyım diye gidiyordum dersleri yine youtubeden dinledim hep.
Biz burda seni tanımıyoruz ne kadar çalışıyorsun bilmiyoruz o yüzden kimse sana git gitme diyemez. Bana kalırsa git ama gerçek anlamda çalışacaksan git. Ydt zor bi sınav değil temelin iyiyse hiç çalışmadan bile netlerin yüksek olur. Ama netlerin çok düşük gerçekten sıkı çalışman lazım.

Hiçbir şey için bir şart yok her şey sende bitiyor. Ben dershaneye zamanında ortam olsun insanları görüp ders çalışayım diye gidiyordum dersleri yine YouTube'dan dinledim hep.
Biz burada seni tanımıyoruz ne kadar çalışıyorsun bilmiyoruz o yüzden kimse sana git gitme diyemez. Bana kalırsa git ama gerçek anlamda çalışacaksan git. YDT zor bir sınav değil temelin iyiyse hiç çalışmadan bile netlerin yüksek olur. Ama netlerin çok düşük gerçekten sıkı çalışman lazım.

Hocam bende disiplin yok iş galiba insanda bitiyor da gideceğim yer çok iyi aslında giderdim de pahalı yani 80 bini vardır bir de hedefim öyle yüksekte değil o parayı vermek istemiyorum açıkçası ama bir düzenimde yok benim önce galiba kendimi kontrol altına almam lazım.

Netleriniz bayağı düşükmüş. Dil için şüpheniz varsa kursa gidebilirsiniz. YDT'deki seviye ile dershanede öğretilen İngilizce veya hangi dil iseniz çok fark olacağını düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum da şöyle bir şey benim bir düzenim yok sanki biraz önce kendimi törpülemem lazım gibi de düşündüm kendi kendime falan ama bilmiyorum inanın ki.

Bende öyle düşünüyorum da şöyle bir şey benim bir düzenim yok sanki biraz önce kendimi törpülemem lazım gibi de düşündüm kendi kendime falan ama bilmiyorum inanın ki.
Bütün olay genel olarak öğrencide bitiyor. Disiplin yoksa en kral yere gitseniz de nafile. Kendinize çeki düzen vermeniz şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı