YDT için kitap önerisi

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
YDT hazırlanıyorum. B1-B2 seviyesindeyim.

Bu kanaldan çalışıyorum. Geliştirmek için ne yapmalıyım, hangi kitapları almalıyım. Hiçbir fikrim yok.

Nasıl çalışacağımı bilmediğimi yukarıda belirtmiştim. Yol gösterecek bilgilere ihtiyacım var.

Grammer kitabi grammer in use öneririm reading için internet üzerinden de bir sürü kaynak var PDF olsun kitap isitiyorsanız reader at work ün kitaplarına bakabilirsiniz test için çıkmış sorular veya herhangi bir kitap olabilir.

Hocam zaten B1-B2 seviyesindeyseniz grammeriniz iyidir diye tahmin ediyorum. Daha çok testlere odaklanın bence. Eğer kendinizi yeterli görmüyorsanız grammer ve reading kitabı da alabilirsiniz, üstteki arkadaşın dediği kitaplar uygun.

Hocam zaten B1-B2 seviyesindeyseniz grammeriniz iyidir diye tahmin ediyorum. Daha çok testlere odaklanın bence. Eğer kendinizi yeterli görmüyorsanız grammer ve reading kitabı da alabilirsiniz, üstteki arkadaşın dediği kitaplar uygun.
Evet iyi olduğunu düşünüyorum, youtube üzerinden yabancı bir içerik üreticisinin level testini çözmüştüm. c1'e geçince patladık tabii.

fiyatlar gözümü yaşartmadı değil

Evet iyi olduğunu düşünüyorum, YouTube üzerinden yabancı bir içerik üreticisinin level testini çözmüştüm. C1'e geçince patladık tabii.

Fiyatlar gözümü yaşartmadı değil.

Yabancı dil kitapları ucuz değil ülkemizde maalesef.

Evet iyi olduğunu düşünüyorum, YouTube üzerinden yabancı bir içerik üreticisinin level testini çözmüştüm. C1'e geçince patladık tabii.

Fiyatlar gözümü yaşartmadı değil.

Bende bu attığınız kitabin 3'lü hali var 100TL'ye almıştım zamanında. Ama kaliteli bir grammer kaynağıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı