YDT iyiyken TYT'ye nasıl çalışılır?

• Konuyu başlatan akelc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 221

akelc

Centipat
Daha fazla  
12. sınıf dil öğrencisiyim. YDT netim 75 aşağısında düşmez ama TYT netim 40. Matematiği asla halledemiyorum, 5 net civarı geliyor. TYT'ye nasıl çalışabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tyt adı üstünde knk temel yeterlilik inanılmaz zor şeyler yok tavsiye edilen 1 2 hocadan ilerle matematigi Türkçeyi falan, kafana takma çok rahat halledersin ayt calismayacagini varsayıyorum şuan çok rahat 100 üzeri net yaparsın full tyt çalışıp. Tyt fen zaten işlem falan yok konulara bakıp yorum yapicaksin stres yapma biseyler yetişmicek falan diye kafan rahat olsun dünyanın sonu değil sinav bunları bil yeter

TYT adı üstünde kanka temel yeterlilik inanılmaz zor şeyler yok tavsiye edilen 1 2 hocadan ilerle matematigi Türkçeyi falan, kafana takma çok rahat halledersin AYT calismayacagini varsayıyorum şu an çok rahat 100 üzeri net yaparsın full TYT çalışıp. TYT fen zaten işlem falan yok konulara bakıp yorum yapacaksin stres yapma bir şeyler yetişmeyecek falan diye kafan rahat olsun dünyanın sonu değil sinav bunları bil yeter.

Hocam özellikle 75'ten sonrası çok zor artıyor biraz abarttığınızı düşünüyorum ki arkadaşa zaten 70 yeter sağlam yerler için.

Hocam özellikle 75'ten sonrası çok zor artıyor biraz abarttığınızı düşünüyorum ki arkadaşa zaten 70 yeter sağlam yerler için.
Herkese göre çok değişiyor tabiiki bazıları 75 de takılır bazıları 80 de o çok değişken ben en iyi ihtimalle dedim bu süreçte stres vs çok kötü olabiliyor içi ferah tutmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı