YDT sınavı için kaynak önerisi

aspava291

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben mezunum, seneye YKS sınavına gireceğim ve YDT'den en az 75 net almam lazım. YT de benim hocamın YDT hazırlığı ve diğer kanalların hazırlık videoları var ama katkısı olacağından hiç emin değilim ve bu yüzden kursa yazılmayı düşünüyorum. Kafam çok karışık, sizce nasıl bir yol çizmeliyim, öneride bulunursanız çok sevinirim.

Peki, çok teşekkür ederim.

Bu arada günlük kelime ezberlemeyi unutmayın ne kadar çok kelime bilirseniz bu sınavda işiniz o kadar kolay olur. Deneme analizleri de önemli okula gidiyorsanız veya dershaneye öğretmeninizden yardım alabilirsiniz bu konuda. Kesinlikle süre tutarak deneme çözün 120 dakika da değil de 20-25 dakika önce bitirmeye çalışın denemeleri. Sınavda zamanla da yarışacaksınız.

Son düzenleme:
Süre tutmak ve kelime ezberlemek dediğiniz gibi önemli bir husustur. Ben okula ve dershaneye gitmiyorum şuanlık yt den çalışıyorum. Biraz daha araştırdım ve sadece yt den çalışırsam yeterli olabileceğini anladım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Süre tutmak ve kelime ezberlemek dediğiniz gibi önemli bir husustur. Ben okula ve dershaneye gitmiyorum şuanlık yt den çalışıyorum. Biraz daha araştırdım ve sadece yt den çalışırsam yeterli olabileceğini anladım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Ne yaptın şu an nasıl bir seviyedesin? 3 ay geçmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı