YDT'de 75 net TYT'de 70 net ne kadar sürede yapılabilir?

Diğer konularda o kadar karışık değil. Bir tek Gerund-Infinitive'de zorluk çekersiniz. Diğerleri bence çok kolay. Özelikle active-passive voice, modals gibi konular. Ek olarak gramerin yanında kelime ezberini de unutmayın hocam. Bence her 2 günde bir 20 kelime ve her hafta arttırmak şartıyla ezber yapabilirsiniz. Özellikle soru içerisinde bilmediğiniz kelimeleri not alıp ezberlemek çok işe yarıyor.
Hocam Modadil'in 120 günde kitabını aldım. Eş anlamlı kelimeler dahil 8 bin kelime barındırıyormuş içinde. Ona çalışıyorum başladığımdan beri.

Hocam Modadil'in 120 günde kitabını aldım. Eş anlamlı kelimeler dahil 8 bin kelime barındırıyormuş içinde. Ona çalışıyorum başladığımdan beri.
On numara. Bu arada hocam evde bi süre geçince canınız sıkılıyor bırakmayı düşünüyorsunuz. Bu dönemler olacak, bu dönemlerde kütüphaneye gitmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olur.

On numara. Bu arada hocam evde bi süre geçince canınız sıkılıyor bırakmayı düşünüyorsunuz. Bu dönemler olacak, bu dönemlerde kütüphaneye gitmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olur.
Zaten kesinlikle gitmem gerekecek. Malum Türkiye'de yaşadığımızdan sokak düğünleri, çocuk çığlıkları kesilmiyor yazın. Bayram bittikten sonra gitmeye başlayacağım. Ankara'da olduğumdan Milli Kütüphane'ye gideceğim

Zaten kesinlikle gitmem gerekecek. Malum Türkiye'de yaşadığımızdan sokak düğünleri, çocuk çığlıkları kesilmiyor yazın. Bayram bittikten sonra gitmeye başlayacağım. Ankara'da olduğumdan Milli Kütüphane'ye gideceğim
Millet Kütüphanesi 7/24 açık sanırım hocam. Bu sizin için çok büyük avantaj.

Ve dediğiniz diğer seslere katılıyorum. Türkiye'nin her yerinde var sanırım bu sesler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı